test

Sognevangen

Sorø

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo på skillelinjen mellem natur og by i idylliske Sorø

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til Sognevangen

I Sorø har vi opført en charmerende og naturskøn boligperle, hvor arkitektur og naturskønhed mødes. Her finder du i alt 62 smukke og moderne rækkehuse til leje, som er beliggende kort fra Sorø centrum. Disse moderne rækkehuse varierer i størrelse og planløsning, og de er skabt til at opfylde en bred vifte af boligbehov.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejeboliger i Sorø

feedSourcePage: 21966 - dataUrl: https://birchejendomme.dk/bolig-feed-til-modul-lister?area=31992&pagesize=15&onlyvacant=1 

62

Rækkehuse

Sognevangen består i alt af 62 moderne rækkehuse til leje.

5

Minutter

På blot 5 minutter finder du et udvalg af daginstitutioner og folkeskole, dagligvarebutikker, apotek og kultursteder samt idrætsforeninger.

2024

Indflytning

De moderne og lyse rækkehuse i Sognevangen står klar til, at du kan flytte ind fra 1. september 2024.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Et skønt forstadsmiljø

De nye rækkehuse i Sognevangen er placeret på Sognefogedvej i den charmerende forstad Sorø, hvor naturskønhed, historie og kultur mødes. Sorø byder på en tryg og hyggelig atmosfære med alle de bekvemmeligheder, du behøver, for at få hverdagen til at gå op, inklusive indkøbsmuligheder skoler og daginstitutioner og sportsmuligheder inden for kort afstand.

Fællesskab og tryghed

Sorø er en by med en rig historie og et tæt samfund. På trods af byens størrelse, trives fællesskabet uanset om man er børnefamilie, single eller senior. Her har godt 7.000 indbyggere fundet et fælles hjem, og Sorø er kendt for sin gæstfrihed og kulturelle aktiviteter.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Naturperler og grønne omgivelser

I Sorø bor du midt i idylliske omgivelser tæt på Sorø Sø. Byen er omgivet af frodige grønne områder, der indbyder til afslapning og rekreation. Sorøs søer og skove giver mulighed for rolige gåture eller flotte løbe- og cykelture med betagende udsigt over det naturskabte landskab.

Ideelt for pendlere

Med en lejebolig i Sorø er pendlermulighederne store. Med sin strategiske beliggenhed er Sorø et godt udgangspunkt uanset om du skal mod Slagelse eller København, og med en placering få minutter fra stationen ligger Sognevangen helt ideelt placeret. Er du i bil, er motorvejen i øvrigt blot en kort køretur væk.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Wickie Birkholm
Udlejningsrådgiver,

Sognevangen

27 78 09 42
wicbi@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses


Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²