test

Bo til leje i Kolding C

Find din drømmebolig

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find din næste lejebolig her

Hos Birch Ejendomme har vi et varieret udvalg af lejeboliger i Kolding, og centralt i Kolding har vi nu splinternye lejligheder, der passer til dig, som enten ønsker at bo alene, med en partner eller dig, der søger lejlighed med plads til familien. Med en bolig i Kolding centrum er du placeret tæt på alt du har brug for i hverdagen og nyde en nyopført lejebolig med egen altan eller terrasse og alt i hårde hvidevarer.

Lige nu har vi lejligheder til leje på vores fine projekt Åbrinken på Stadionvej, der ligger helt centralt i Kolding.

Vil do bo til leje i Kolding Centrum?

Se vores ledige boliger her, eller skriv dig på interesselisten.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find din kommende lejebolig i Kolding hos Birch Ejendomme

Kolding Kommune emmer af muligheder og oplevelser for enhver smag, ikke mindst i Kolding by, der byder på masser af kultur, foreningsliv, naturskønne omgivelser, job og uddannelse. Blandt andet på grund af alt dette er Kolding en af de hurtigst voksende byer i Jylland. Det afspejler sig også i de mange nye boligkvarterer, der springer op rundt omkring. Og det betyder også mange nye lejeboliger, der giver dig mulighed for at være tæt på både livlig by og skøn natur. 

Flytter du ind i en af Birch Ejendommes ledige lejligheder i Kolding, får du en ny lejebolig med et hav af fordele. Alle vores nybyggede lejeboliger har gulvvarme og et ventilationsanlæg, som giver dig et godt indeklima. De DGNB-certificerede boliger er samtidig bygget med omtanke for dig som lejer, og du vil derfor opleve et lavt energiforbrug, når du bor til leje i et af vores rækkehuse i Kolding. Samtidig er du sikret en lav indflytningspris, for hos Birch Ejendomme er der ingen forudbetalt husleje. Alt i alt kan der være mange penge at spare, når du flytter ind i en af vores mange lejeboliger i Kolding. Det er tilmed tilladt at have op til to husdyr i vores lejeboliger efter aftale.

Find en attraktiv lejebolig i Kolding nær smuk natur

Slår du dig ned i en af vores nye lejeboliger i Kolding, er du garanteret masser af smukke naturoplevelser. På Stadionvej i Kolding har vi opført Åbrinken med 47 nye lejligheder til leje. Hos Birch Ejendomme har vi også moderne rækkehuse, der alle ligger tæt på de smukke naturlige omgivelser i byen. Kolding byder på både vand og skov, hvilket gør byen til en oplagt by for naturelskere. Besøg den skønne Geografisk Have, eller snup en gåtur i den bynære Marienlund Skov.

Nær byens centrum finder du desuden den idylliske Slotssø, som indbyder til både gå- og løbeture eller blot til at nyde en rolig pause fra hverdagen. Nær søen finder du skønne grønne områder samt Slotssøbadet, Koldings helt eget badeland. Kolding Fjord er også et trækplaster for både indbyggere og turister. Her kan du nyde en tur langs vand og strand eller se på både i Lystbådehavnen. Vandhunde kan slå sig løs på fjorden med aktiviteter såsom kanoture og kitesurfing eller besøge en af de gode badestrande, som eksempelvis Rebæk Strand.

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²