test

Nye lejligheder i Åbrinken

Stadionvej, Kolding

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye lejligheder til leje i Kolding

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til Åbrinken

Direkte ved Kolding Ådal har vi opført 47 attraktive lejligheder. De lyse lejligheder har en skøn beliggenhed med naturen direkte udenfor døren, men samtidig blot en kort gå- eller cykeltur for Koldings sprudlende bymidte, hvor du finder alt fra gode restauranter og caféer, butikker og kulturoplevelser i særklasse. Det er et ideelt sted for dem, der ønsker at fordybe sig i naturen, lære om lokalhistorien og nyde udendørsaktiviteter i smukke omgivelser.

 

Beregn din boligstøtte

Når du trykker beregn, vil du under alle boliger kunne se, hvor meget boligstøtte I ca. kan få.
Obs. Boligstøtteberegneren er kun vejledende.

Ønsker du en beregner med flere muligheder, finder du en officiel beregner hos borger.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejligheder i Kolding

47

Lejligheder

Åbrinken består i alt af 47 lyse og lækre lejligheder.

1

Kilometer

Med en lejlighed i Åbrinken bor du blot 1 kilometer fra Kolding midtby.

2023

Indflytning

De moderne og lyse lejeboliger i Åbrinken stod klar til indflytning i 2023.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Attraktiv beliggenhed nær by og natur

De nye 2-4 værelses lejligheder i Åbrinken er beliggende i et populært område af Kolding. De lyse og attraktive lejeboliger ligger i gåafstand til både indkøb, skole og daginstitution. Samtidig er lejlighederne placeret med naturen lige uden for døren.

Bo til leje nær centrum

Med en lejlighed til leje i Åbrinken bor du bynært i Kolding, og byens mange muligheder kan nås inden for kort tid. I Åbrinken bor du i en oplevelsesrig by med mange muligheder for kulturelle oplevelser, gode restauranter, museer, dagligvare- og specialbutikker.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo i naturskønne omgivelser

De nye lejligheder er beliggende lige ned til Kolding Å, som slynger sig idyllisk i landskabet. Langs Kolding Å er der rig mulighed for at komme helt tæt på naturen. Det er fx muligt at tage på vandretur langs åen, der bl.a. fører ind til Kolding centrum.

DGNB-certificerede lejeboliger

Hos Birch Ejendomme vil vi skabe fremtidens boligområder, og de nye og moderne lejligheder i Åbrinken er ingen undtagelse. Vi går målrettet efter at få certificeret Åbrinken med DGNB-guld.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Sonja Wind
Udlejningsrådgiver,

Åbrinken

91 89 99 91
swi@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²