test

Nebelhusene

Eriksborg, Silkeborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejeboliger i Eriksborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til Nebelhusene

Nebelhusene er for alle, der ønsker at bosætte sig i trygge og rolige omgivelser. Her bor du i lyse og indbydende rækkehuse, der er beliggende nær Grauballe, blot otte kilometer fra Silkeborg Centrum. Nebelhusene består af fire boligområder, som alle er bygget op omkring hyggelige fællesarealer, der fungerer som områdernes hjerterum. Her kan børnene boltre sig på den fælles legeplads, mens du selv kan nyde de naturlige omgivelser. Nebelhusene har eget aktivitetshus, der danner ramme om store og små arrangementer for områdets beboere.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find jeres nye hjem lige her

feedSourcePage: 21966 - dataUrl: https://birchejendomme.dk/bolig-feed-til-modul-lister?area=22308&pagesize=15&onlyvacant=1 

91

Rækkehuse

Rækkehusene er opført i varierende størrelser fra 67 – 128 m2 fordelt på to til fem værelser, så der er en bolig til netop dit behov.

4

Lunde

Beplantning af træer og buske centreres omkring 4 lunde: æble-, pære-, kirsebær- og blommelunden.

2022

Indflytning

Rækkehusene stod klar til indflytning d. 15. maj 2022.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Kom med indenfor

De stilrene rækkehuse byder dig velkommen med en flisebelagt forhave, der indbyder til udeliv og leg. Ved nogle af boligerne er det muligt at parkere bilen på egen p-plads, mens der ligeledes opføres fælles parkering i området. Rækkehusene er opført med ventilationsanlæg, gulvvarme samt alt i hårde hvidevarer.

Et aktivt lokalsamfund

Nybyggerområdet lige uden for Grauballe tiltrækker mange tilflyttere, som ønsker at bo i naturskønne omgivelser, men samtidig være nær alt, du har brug for i hverdagen. I Grauballe finder du et aktivt lokalsamfund med integreret vuggestue og børnehave, en folkeskole med 0. – 6. klasse samt en sportshal, hvor store som små kan dyrke idræt. Ligeledes bor du tæt på Silkeborg by, hvor du finder alt fra gymnasier, videregående uddannelser samt et aktivt kulturliv med flere store årlige events.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo i Danmarks Outdoor Hovedstad 

Med en lejebolig i Nebelhusene får du et rækkehus beliggende midt i Danmarks Outdoor Hovedstad. Som en del af strategien for Danmarks Outdoor Hovedstad er det en præmis, at der aldrig er længere end 500 meter til natur. Eriksborg er i forvejen omgivet af naturskønne arealer, ligesom der er planlagt skovrejsning for etableringen af yderligere grønne områder. 

Rækkehuse til leje

Nebelhusene består af i alt 91 stilrene rækkehuse. Nebelhusene har opnået DGNB-certifikatet. DGNB-certificeret byggeri vægter både miljømæssig-, social- og økonomisk ansvarlighed lige højt. Rækkehusene er opført i varierende størrelser fra 67 – 128 m2 fordelt på to til fem værelser, så der er en bolig til netop dit behov. Til rækkehusene hører fælles udendørs opholdsrum samt en legeplads for områdets beboere.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Peter Gravgaard Sørensen
Udlejningsrådgiver,

Nebelhusene

54 55 40 01
pegso@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²