test

Rækkehuse til leje i Mariedalen

Skægkær, Silkeborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Attraktive lejeboliger med naturskøn beliggenhed

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til Mariedalen

I Mariedalen har vi opført i alt 65 lyse og lækre rækkehuse i varierende størrelser og med forskellige planløsninger, så der er en bolig til ethvert behov. Mariedalen er for dig, der ønsker at bo i naturskønne omgivelser og samtidig have byens mange muligheder tæt ved. Her får du praktisk taget alt, du kan ønske dig med skøn natur og alle fordelene ved et nært og trygt lokalsamfund.

 

Beregn din boligstøtte

Når du trykker beregn, vil du under alle boliger kunne se, hvor meget boligstøtte I ca. kan få.
Obs. Boligstøtteberegneren er kun vejledende.

Ønsker du en beregner med flere muligheder, finder du en officiel beregner hos borger.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rækkehuse til leje i Silkeborg

65

Rækkehuse

Mariedalen består af lyse og lækre rækkehuse i varierende størrelser, så der er en bolig til ethvert behov.

6

Km

Kun seks kilometer til Silkeborg C og en unik placering mellem byerne Skægkær og Sejling.

2022

Indflytning

Rækkehuse i Mariedalen stod klar til indflytning i 2022.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Kom indenfor i rækkehusene

I de nye rækkehuse til leje i Mariedalen bliver du budt velkommen i et hjem fyldt med stilrene og moderne løsninger. Rækkehusene er indrettet omkring et lyst og indbydende køkken-alrum, og i samtlige boliger kan du nyde godt af ventilationsanlæg, gulvvarme i hele boligen og alt i nye hårde hvidevarer, der gør hjemmets gøremål til en leg. Boligerne opføres desuden med egen terrasse, som opdeles naturligt af hækplanter samt en flisebelagt forhave, hvor der både er plads til ophold og leg.

Skøn natur og et aktivt lokalområde

Mariedalen ligger i området Sejling-Skægkær, som er beliggende nord for Silkeborg. Området er i stor udvikling og inden for de næste år udvides området med yderligere boligområder, erhverv samt grønne områder. I Mariedalen får du en bolig midt i den smukke bakkede natur, mens du blot er en kort gå-, cykel- eller køretur fra byerne Skægkær og Sejling. Du bor således tæt på både daginstitution og en god skole, samtidig med at der er rig mulighed for at dyrke et aktivt liv i den lokale sportshal. De ugentlige indkøb klares lettest i den nærmeste Netto eller SuperBrugsen, som ligger i Buskelund-Balle nær Mariedalen. 

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rækkehuse til leje

Rækkehusene i Mariedalen er opført i skønne kvalitetsmaterialer, og byggeriet har opnået DGNB certificeringen. Tiltagene er således tænkt ind i hele området, hvor beboere blandt andet vil kunne nyde godt af fælles grønne opholdsarealer med frugttræer og bærbuske. Ligeledes vil der blive plantet forårsblomstrende buske og træer samt planter med smukke høstfarver, der sikrer, at området bliver attraktivt for både store og små året rundt. De yngste beboere kan desuden nyde godt af en naturlegeplads, hvor nye venskaber kan blomstre.  

God beliggenhed for pendlere 

Sejling-Skægkær har en fornuftig placering nord for Silkeborg, som udover nem adgang til Silkeborg også giver gode forbindelser til den nye Herningmotorvej. Med blot få minutter til afkørslen kan du nemt komme til enten Herning eller Aarhus inden for en halvtimes tid. Ligeledes er der fra Mariedalen nem adgang til Viborg via Viborgvej. Mariedalen har dermed en god beliggenhed for dig, der enten skal pendle på arbejde eller til et studie i en af de omkringliggende byer. 

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Christina Wils
Udlejningsrådgiver,

Mariedalen

+45 27 78 09 10
cwd@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²