test

Sommerfugleengen

Buskelund-Balle

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find dit nye hjem på Sommerfugleengen lige her

Beregn din boligstøtte

Når du trykker beregn, vil du under alle boliger kunne se, hvor meget boligstøtte I ca. kan få.
Obs. Boligstøtteberegneren er kun vejledende.

Ønsker du en beregner med flere muligheder, finder du en officiel beregner hos borger.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Et naturligt fællesskab

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nyopførte rækkehuse udlejes

Blot 6 kilometer nord for Silkeborg centrum, ligger det nye område Sommerfugleengen. På Sommerfugleengen er det tydeligt at se, at naturen spiller en stor rolle. Der er masser af grønne områder, og på det store fællesstykke er græsset langt og vildt, præcis som sommerfuglene foretrækker det. Området er særligt kendetegnet ved de trygge stisystemer, gode skoler, flere indkøbsmuligheder og ikke mindst den nære beliggenhed til både Silkeborg by samt motorvejen mod Aarhus/Herning.

Naturskøn beliggenhed

På Sommerfugleengen er du omgivet af natur. Mod nord har du højmosen med et rigt dyre- og planteliv. Mod vest kan du lufte hunden i hundeskoven eller følge Kjellerupstien på cykel. Boligerne på Sommerfugleengen er bygget med respekt for den omkringliggende natur, og det er tydeligt at se i arkitekturen.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Tæt på alt, du har brug for

Med en bolig på Sommerfugleengen er du nær alt, hvad du har brug for i hverdagen. Du finder både de populære skoler; Buskelundskolen samt Hvinningdalskolen i cykelafstand fra boligerne, samt flere daginstitutioner, dagligvarebutikker og et rigt foreningsliv. Området er forbundet af et godt og trygt stisystem.

Nemt for pendlere

Med kun 6 kilometer ind til Silkeborg station, kan du hurtigt hoppe på toget. Har du bil, kan du med den lette adgang til motorvejen være i Herning på blot 25 minutter eller Århus på 40 minutter. Pendlere har dermed nem adgang til utallige arbejdspladser i de større byer.

102

Boliger

De nyopførte rækkehuse på Sommerfugleengen ligger op til et helt nyt fællesskab på tværs.

6

Kilometer

Med kun 6 kilometer ind til Silkeborg Station, kan du hurtigt hoppe på toget.

2021

Indflytning

Boligerne stod klar til indflytning i 2021.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Christina Wils
Udlejningsrådgiver,

Sommerfugleengen

+45 27 78 09 10
cwd@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²