test

Astrid Lindgrens Kvarteret

Buskelund, Silkeborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Plads til nye fortællinger

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Skønne Buskelund

Astrid Lindgrens Kvarteret ligger placeret i det populære område Buskelund i den nordlige del af Silkeborg. Med en lejebolig her bor du tæt på både indkøb, daginstitutioner og den anerkendte Buskelundskolen. Du bor desuden omgivet af trygge og oplyste stisystemer, så det er nemt og sikkert at færdes til fods eller på cykel i området, og du har også let adgang til Aarhus-Herning motorvejen.

Fællesskab i naturskønne omgivelser

Fællesskab er et nøgleord for Astrid Lindgrens Kvarteret. Der etableres fælles grønne områder, trælegeplads, boldbane, orangeri og et aktivitetshus, hvor beboere kan mødes til forskellige aktiviteter, såsom landskampe, yoga eller fællesspisning. De naturlige samlingspunkter indbyder til, at naboer kan mødes, børn kan lege, og nye fortællinger kan blomstre. 

Attraktiv beliggenhed for pendlere

Fra Astrid Lindgrens Kvarteret har du omtrent fem kilometer ind til Silkeborg Station, og det er let at komme ind til midtbyen med offentlig transport fra området. Derudover medfører den lette adgang til motorvejen, at du med bil kan være i Aarhus på blot 35 minutter eller i Herning på 25 minutter.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

195 rækkehuse til leje i Silkeborg

Astrid Lindgrens Kvarteret vil bestå af i alt 195 rækkehuse, og udlejningen af de første 122 rækkehuse er nu startet. Rækkehusene placeres i en ellipseform centreret omkring det grønne fællesområde, hvor der blandt andet etableres en trælegeplads til glæde for områdets yngste beboere. Rækkehusene opføres som to- til femværelses lejeboliger, så her er plads til både parret, børnefamilien eller dig, der ønsker at bo selv. I starten af det nye år udvides Astrid Lindgrens Kvarteret med yderligere 73 rækkehuse.

Bæredygtige rækkehuse

Rækkehusene i Astrid Lindgrens Kvarteret opføres som et bæredygtigt boligbyggeri og forventes at opnå bæredygtighedscertificeringen DGNB. Det betyder, at der udvises både social-, økonomisk- og miljømæssigt ansvar igennem hele byggeprocessen og projektet. F.eks. tages der højde for det oprindelige plante- og dyreliv i området, ligesom der plantes buske og vilde enggræsser på fællesområdet. De grønne stier, der løber ind mellem boligerne, opfordrer desuden til at udforske den omkringliggende fauna.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find jeres nye hjem lige her

122

Rækkehuse

Boligerne varierer i størrelse fra toværelses rækkehuse på 65 m2 til femværelses på 128 m2.

69

Ledige

Udlejningen er startet af de skønne rækkehuse i populære Silkeborg.

2022

Indflytning

Rækkehuse i Astrid Lindgrens Kvarteret står klar til, at du kan flytte ind fra den 1. marts 2022.

Oplev rækkehusene i VR

For at opleve boligerne, som var du der selv, klik på pilen til højre. Nu popper der et vindue frem hvor du skal give tilladelse til at bevæge dig rundt i boligen. Tilgår du siden fra en computer, brug musen til at bevæge dig rundt. Sidder du med en mobil eller tablet, brug fingeren til at swipe med.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Jeanette Søndergaard Lassen
Udlejningsrådgiver,

Astrid Lindgrens Kvarteret

93 63 70 65
jsl@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²