test

Astrid Lindgrens Kvarteret

Buskelund, Silkeborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejeboliger i Buskelund

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

195 rækkehuse til leje i Silkeborg

Astrid Lindgrens Kvarteret består af i alt 195 rækkehuse. Her er etableret grønne fællesområder, og en trælegeplads til glæde for områdets yngste beboere. Rækkehusene findes som to- til femværelses lejeboliger, så her er plads til både parret, børnefamilien eller dig, der ønsker at bo selv.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rækkehuse til leje i Silkeborg

feedSourcePage: 21966 - dataUrl: https://birchejendomme.dk/bolig-feed-til-modul-lister?area=22018&pagesize=15&onlyvacant=1 

195

Rækkehuse

Boligerne varierer i størrelse fra toværelses rækkehuse på 65 m2 til femværelses på 128 m2.

5

Km

Fra Astrid Lindgrens Kvarteret har du omtrent fem kilometer ind til Silkeborg Station

2022

Indflytning

Rækkehuse i Astrid Lindgrens Kvarteret stod klar til indflytning i 2022.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Skønne Buskelund

Astrid Lindgrens Kvarteret ligger placeret i det populære område Buskelund i den nordlige del af Silkeborg. Med en lejebolig her bor du tæt på både indkøb, daginstitutioner og den anerkendte Buskelundskolen. Du bor desuden omgivet af trygge og oplyste stisystemer, så det er nemt og sikkert at færdes til fods eller på cykel i området, og du har også let adgang til Aarhus-Herning motorvejen.

Fællesskab i naturskønne omgivelser

Fællesskab er et nøgleord for Astrid Lindgrens Kvarteret. Der etableres fælles grønne områder, trælegeplads, boldbane, orangeri og et aktivitetshus, hvor beboere kan mødes til forskellige aktiviteter, såsom landskampe, yoga eller fællesspisning. De naturlige samlingspunkter indbyder til, at naboer kan mødes, børn kan lege, og nye fortællinger kan blomstre. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Attraktiv beliggenhed for pendlere

Fra Astrid Lindgrens Kvarteret har du omtrent fem kilometer ind til Silkeborg Station, og det er let at komme ind til midtbyen med offentlig transport fra området. Derudover medfører den lette adgang til motorvejen, at du med bil kan være i Aarhus på blot 35 minutter eller i Herning på 25 minutter.

DGNB-certificerede rækkehuse

Rækkehusene i Astrid Lindgrens Kvarteret opføres som et DGNB-certificeret boligbyggeri. Det betyder, at der udvises både social-, økonomisk- og miljømæssigt ansvar igennem hele byggeprocessen og projektet. F.eks. tages der højde for det oprindelige plante- og dyreliv i området, ligesom der plantes buske og vilde enggræsser på fællesområdet. De grønne stier, der løber ind mellem boligerne, opfordrer desuden til at udforske den omkringliggende fauna.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Peter Gravgaard Sørensen
Udlejningsrådgiver,

Astrid Lindgrens Kvarteret

54 55 40 01
pegso@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses


Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²