test

Vibelunden i Hasselager

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Få plads til liv og fællesskab

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Vibelunden

Vibelunden ligger placeret i et trygt lokalsamfund, hvor børnene selv kan mødes med vennerne til en omgang fodbold. Der er gode indkøbsmuligheder, og ønsker du et bredere udvalg af butikker, er du kun 8 kilometer fra Aarhus og de mange muligheder byen byder på. Vibelunden er kort sagt for alle, der gerne vil bo i grønne omgivelser og stadig være tæt på alt, hvad der gør hverdagen nem.

Hasselager

Hasselager er en hyggelig forstad til Aarhus. Området er særligt populært hos børnefamilier. En af de ting der gør byen attraktiv, er det trygge lokalsamfund med sit rige foreningsliv. Her finder du et godt fælleskab, og som tilflytter er det et oplagt sted at etablere sig.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Alt samlet indenfor 1,5 kilometer

I Vibelunden bor du tæt på alt, hvad du har brug for. Faktisk finder du både indkøb, skole og daginstitutioner indenfor en afstand på kun 1,5 kilometer. Hvis du har brug for at pendle til arbejde, så har du let adgang til både Aarhus Syd Motorvejen og Motorvej E45. Du kan være i Aarhus C på cirka et kvarter i bil, ligesom der afgår busser hvert 10. minut fra Hasselager til Aarhus.

Rækkehuse til leje

Vibelunden består af 42 moderne rækkehuse i to plan. Lejeboligerne findes i størrelser fra 104-110 m2 med planløsninger, der fordeler sig på henholdsvis fire og fem værelser.