test

Helsted

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nyt og attraktivt boligkvarter skyder op

I det nordlige Randers ligger det populære boligkvarter Helsted, som tiltrækker både børnefamilier, par og singler. 

Trygge omgivelser

Området er kendetegnet ved sine fredelige omgivelser med gode stisystemer, der fører ind og ud af grønne naturområder. Nyd f.eks. en afslappende stund i  den nærliggende Nørreskov. 

Nær indkøb og centrum

I Helsted bor du nær alt, du har brug for i hverdagen. Inden for en kort gå- eller cykeltur finder du alt fra indkøb, skole, daginstitutioner, sportsfaciliteter og bageri. Helsted er placeret blot 4 kilometer fra Randers centrum, så du har også let adgang til den hyggelige bymidte med gode butikker og stemningsfyldte spisesteder.

35 minutter fra Århus

Helsted er med sin nemme adgang til motorvej perfekt placeret for pendlere. Du kan være i Århus på blot 35 minutter eller Aalborg på kun 50 minutter.

Se vores ledige boliger nedenfor, eller skriv dig op på vores interesseliste til kommende projekter.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²