test

Vikingedalen

Et attraktivt område i nordbyen

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find din nye drømmebolig i Helsted lige her

feedSourcePage: 21966 - dataUrl: https://birchejendomme.dk/bolig-feed-til-modul-lister?area=7932&pagesize=15&onlyvacant=1 
cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Området med historisk vingesus

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Vikingedalen

I det nordlige Randers ligger det nye boligkvarter Vikingedalen, som er en del af det attraktive område Helsted. Helsted er kendetegnet ved sine fredelige omgivelser nær natur og by, og tiltrækker derfor både børnefamilier, par, singler og seniorer. 

Værd at fremhæve

Boligerne henvender sig til en bred skare, såvel unge som seniorer, for at understøtte diversiteten og skabe liv og glæde i området. 
Til glæde for områdets yngre beboere, op-føres en fælles legeplads, der indbyder til timevis af leg, og hvor nye venskaber kan opstå.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Tre gode grunde til at bo i Vikingedalen

1. Tæt på alt, du har brug for
I Vikingedalen bor du nær alt, du har brug for i hverdagen. Inden for en kort gå- eller cykeltur finder du alt fra indkøb, skole, daginstitutioner, sportsfaciliteter og bageri.

2. Nemt for pendlere
Vikingedalen er placeret blot 4 kilometer fra centrum, og er du pendler, kommer du desuden nemt på motorvejen og med offentlig transport mod bymidten.

3. Skøn natur
Med en bolig i Vikingedalen bor du i rolige omgivelser med masser af smuk natur og gode stisystemer. Nyd f.eks. en afslappende stund i Nørreskoven, som ligger blot en kort gåtur fra Vikingedalen.

139

Rækkehuse

Boligerne varierer i størrelse fra toværelses rækkehuse på 65m2 til femværelses på 125 m2.

0

Ledige

De populære rækkehuse udlejes hurtigt.

2021

Indflytning

De moderne og rækkehuse i Helsted stod klar til indflytning fra marts 2021.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Hanne Loumand Jørgensen
Udlejningsrådgiver,

Vikingedalen

+45 54 55 73 20
hlj@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses


Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²