test

Ans Søpark

Ans By

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til Ans Søpark

Ans er en rolig og naturskøn lille by med godt 1900 indbyggere. Byen er beliggende lige midt i smørhullet mellem Silkeborg, Viborg, Randers og Aarhus med adgang til skove, søer og grønne områder. I Ans Søpark udlejes der lejeboliger i varierende størrelser og med planløsninger, der passer til netop dit behov.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejeboliger i Ans

feedSourcePage: 21966 - dataUrl: https://birchejendomme.dk/bolig-feed-til-modul-lister?area=31047&pagesize=15&onlyvacant=1 
cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText
cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Trygt lokalsamfund

I Ans findes egen skole (0.-9. klasse), børnehave, indkøbsmuligheder, idrætsanlæg, kulturcenter og et godt foreningsliv. I byen kan børnene få en god opvækst med idrætsfaciliteter, og man kan færdes trygt via stisystemer.

Nær vækstbyer

Ans er logistisk godt beliggende i forhold til flere større byer, og har derfor en oplagt beliggenhed for pendlere, som ønsker at bosætte sig i et stærkt og sprudlende lokalsamfund tæt på en række større byer.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Naturskønne omgivelser

Byen er omkranset af skøn natur, og her er rig mulighed for at tilbringe en masse fritid i naturen. I Ans ligger den smukke Tange sø, som løber ud i Gudenåen. I Ans findes desuden også store skovområder, en hundeskov og byen er generelt omkranset af marker og brede vidder.

Et skønt boligområde

Ans Søpark er beliggende centralt i Ans By med imponerende udsigt til Tange sø. Ans har et stærkt lokalsamfund, hvor folk kender hinanden og ofte deltager i fællesskabsaktiviteter og arrangementer.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Karin Nyhus
Udlejningsrådgiver,

Ans Søpark

93 63 70 62
knh@birchgm.dk

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses


Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²