test

Ans by

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Attraktive lejeboliger i Ans Søpark

Hos Birch Ejendomme råder vi over forskellige typer af lyse lejligheder og moderne rækkehuse til leje i Ans By. I Ans Søpark har vi både nye og lækre rækkehuse samt lejligheder med fantastisk udsigt over Ans By samt Tange Sø. Vores lejeboliger i Ans By findes i varierende størrelser og vi har både 2-værelses, 3-værelses, 4-værelses og 5-værelses lejligheder og rækkehuse, så der er en lejlighed der passer til netop dit behov.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo i rolige og naturskønne Ans Søpark og By

Med en lejebolig i Ans By bor du i en rolig og naturskøn lille by i Midtjylland med godt 1900 indbyggere. Ans By har både et aktivt lokalsamfund, et attraktivt foreningsliv, gode indkøbsmuligheder, flere daginstitutioner og egen anerkendte skole med 0. – 9- klassetrin. Ans Idræts- og Kulturcenter samt ANS IF Søsport MTB danner rammer om flere årlige events, hvor både store og små samles om forskellige aktiviteter, og den årlige Tange Sø Festival er en fast begivenhed blandt byens og oplandets beboere.

Bor du til leje i Ans By har du aldrig langt til naturskønne oplevelser, og særligt Tange Sø er et populært udflugtsmål for både motionister og andre, der ønsker at tage på tur i flotte omgivelser. De seneste år er det nye søsportcenter ligeledes blevet populært blandt beboerne i Ans By, der bruger søen til at dyrke alle mulige former for vandsport som SUP, kano og kajak.  

Om sommeren er Tange Sø et populært udflugtsmål for badeglade børn og voksne, og det er endda også muligt at gå tur på Trækstien, der følger Gudenåen mellem Silkeborg og Randers. Med en lejlighed i Ans By er der ligeledes rig mulighed for at tage på tur i skoven, der ligger på begge sider af Tange Sø, eller du kan gå de 18 huller på den naturskønne Tange Sø Golfklub. Med en lejebolig i Ans By kan du også lufte din hund i Ans Hundeskov, hvor byens hundeejere mødes og lufter deres firbenede venner. 

Ans By er logistisk godt beliggende i forhold til flere større byer, og fungerer som centralt knudepunkt mellem Aarhus, Randers, Silkeborg og Viborg. Ans by har derfor en oplagt beliggenhed for dig, som ønsker at bo til leje i en mindre by, men stadig tæt på en række større byer og arbejdspladser.

Vores lejeboliger i Ans Søpark

Vores nye og moderne lejligheder og rækkehuse i Ans By er opført i lyse kvalitetsmaterialer, og vi har både lejligheder med altan og rækkehuse med egen terrasse og have. Vores lejeboliger findes i mange forskellige størrelser og planløsninger, så du kan finde en lejebolig i Ans By, der passer til netop dit behov.

I Ans Søpark råder vi over både rækkehuse samt lejligheder i byens højhus, der ligger smukt placeret med udsigt over Tange Sø. Med en lejebolig i Ans Søpark kan du derfor vælge, om du foretrækker et lyst rækkehus med egen terrasse og have, eller om du ønsker en vedligeholdelsesfri lejlighed midt i Ans By. 

Du er meget velkommen til at tilmelde dig vores interesseliste og være blandt de første til at få besked ved ledige lejemål i Ans.

Flyt med familien i en lejebolig i Ans By

Med en lejebolig i Ans By kan du trygt lade dine børn vokse op i fredelige og rolige omgivelser, mens du stadig har alt, hvad du skal bruge i hverdagen. Det er trygt at færdes rundt i byen, der er forbundet af sikre stisystemer, og børnene kan nemt cykle eller gå til både skole og fritidsaktiviteter. Ligesådan er Ans By et populært valg blandt ældre, der ønsker at bo i en mindre by med et godt lokalsamfund, hvor der både er gode muligheder for at tage del i foreningslivet, og hvor indkøbene nemt kan klares i den lokale SPAR eller byens store SuperBrugsen. Byen har også flere lokale erhvervsdrivende, som bidrager til byens liv i gaderne. Her kan nævnes både Frøken Grøn, Hos Nynne, Bolig Nyt, Tæppelageret, KontorMidt, Grovvarecentret og 3 frisører, der alle bidrager til Late Nights i byen samt byens årlige juleudsmykning, der skaber liv og stemning i byens gader. Ans By er med andre ord et godt valg for både dig, der søger en bolig til senioren eller dig, der søger en lejebolig med plads til hele familien. Med en lejebolig fra Birch Ejendomme  i Ans By er dine husdyr velkomne efter aftale, og byens naturskønne omgivelser er ligeledes ideelle for hundeejere, der søger en lejebolig, hvor husdyr er tilladt.

Ønsker du at bo til leje i Ans By, er du meget velkommen til at skrive dig på vores interesseliste. Her vil du være blandt de første til at høre nyt, om nye og ledige lejemål hos Birch Ejendomme i Ans By.

Du kan finde en attraktiv lejebolig i Ans Søpark gennem Birch Ejendomme. Vi råder over flere moderne rækkehuse og lyse lejligheder, hvor du vil få fantastisk udsigt over Ans By og Tange sø. Lejeboligerne består af alt fra to til fem værelser, så du kan vælge et sted, der matcher dine behov.

Prisen på en lejebolig i Ans By kommer helt an på, hvilket lejemål der er tale om. Hos Birch Ejendomme tilbyder vi lejligheder i forskellige størrelser med altan samt rækkehuse med terrasse og have. Der er naturligvis forskel på en femværelses lejlighed og en mindre lejebolig, så vi har boliger der koster alt fra 6000 kr. til 10.000 kr.

Når du lejer en lejebolig hos Birch Ejendomme, så er dine husdyr velkomne efter aftale. Derfor kan du altså sagtens slå dig ned i vores lejligheder og rækkehuse med en hund, kat eller andre husdyr. Derudover er byens naturskønne omgivelser helt ideelle for dig, der er hundeejer og elsker at gå lande ture med din hund.

houses











Vis alle beliggenheder

Boligtype



Husleje - DKK

Størrelse - m²