test

Kommende rækkehuse i Trige ved Aarhus

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Vil du have mere information om rækkehusene i Trige?

Vi bygger 86 moderne rækkehuse, med gulvvarme, ventilationsanlæg og alt i hårde hvidevarer, til leje i Trige lige ved Aarhus. Vi forventer at projektet står klar i 2025. Vil du være den første til at få ny information om projektet? Så skriv dig på interesselisten her.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Forventes færdigopført i 2025

Vil du bo til leje i Trige? Så er der snart nye rækkehuse klar til dig. Vores 86 lejeboliger opføres alle i 2-plan og størrelserne varierer mellem 94-129 m2 fordelt på 4-5 værelser. Det er således de perfekte boliger til familien, eller til dig, der ønsker kontor, gæsteværelse og god plads omkring dig. Rækkehusene ligger på en skråning, der giver dig en flot udsigt fra de skønne udearealer. Fællesskab er en vigtig del af vores nye projekt, derfor vil der på fællesarealerne opføres en skøn legeplads, der bliver samlingspunktet for beboerne. Her kan I mødes og tale med naboerne om stort og småt, mens jeres børn kan lege trygt.

Selve boligerne bliver opført i moderne materialer med et lyst og indbydende hjerterum i form af et køkken-alrum. Det moderne HTH-køkken er udført i lyse kvalitetsmaterialer og inkluderer alt i hårde hvidevarer, der passer perfekt til det moderne hjem.

Badeværelserne er elegant udført med klinker i enkle og moderne farver. Hvert soveværelse, værelse og entré opføres med gode opbevaringsmuligheder i form af en eller flere fastmonterede højskabe. Vaskemaskine og tørretumbler er ligeledes placeret i entréen. Gulvvarme og et luftrensende ventilationsanlæg er standard i alle boligerne, hvilket sikrer et sundt og behageligt indeklima og samtidig bidrager til en lavere varmeregning.

Bo til leje nær Aarhus

Arbejder du i Aarhus, eller elsker du bare bylivet? Så er de nye lejeboliger placeret blot 15 km. fra Aarhus Centrum. Aarhus er Danmarks 2. største by og er kendt for sin kulturelle rigdom, sin innovative ånd og sin smukke beliggenhed ved havet. I Aarhus Centrum finder du bl.a. storcententrene Bruuns Galleri, Salling og Magasin. Her er også den gamle, hyggelige gågade, hvor man kan bruge mange timer, på at kigge i butikker. Kulturelt set er Aarhus hjemsted for adskillige museer, herunder det verdensberømte ARoS Aarhus Kunstmuseum med sit ikoniske regnbuepanorama, og Moesgaard Museum, der udstiller arkæologiske fund og kulturhistoriske skatte. Derudover er Musikhuset Aarhus et kulturelt centrum for koncerter og forestillinger, der spænder over alle genrer.

Aarhus' restauranter og caféer tilbyder et bredt udvalg af internationale køkkener, herunder italiensk, japansk, mexicansk og indisk mad. Uanset om du er på udkig efter en elegant middag eller en afslappet frokost, er der masser af muligheder at vælge imellem.

For dem, der foretrækker en mere afslappet atmosfære, er der også hyggelige caféer og bagerier spredt rundt omkring i byen. Disse steder er perfekte til en kop kaffe, en lækker kage eller en let frokost.

Kort sagt, i Aarhus kan du finde alt, hvad hjertet begærer. Og når du bor i et af vores nye rækkehuse, kan du nemt komme frem og tilbage fra det pulserende byliv.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo til leje tæt på alt

Trige er en charmerende forstad til Aarhus. I Trige finder du en rolig og familiær atmosfære. Byen har bevaret sin hyggelige landsbyfornemmelse, samtidig med at den nyder godt af sin nærhed til Aarhus' pulserende byliv. Dette gør Trige til et ideelt sted for dig, der ønsker at bo tæt på byen, men foretrækker en mere afslappet og fredelig tilværelse.

På Pannerupvej kommer du til at bo tæt på alt. Lige på den anden side af vejen finder du en Rema 1000, så du let kan få styr på dine dagligvareindkøb. Inden for 1 km ligger Bakkegårdsskolen, så børnene kan gå eller cykle i skole. Kun 150 meter fra dit nye hjem ligger der en integreret daginstitution så de helt små børn nemt kan afleveres i vuggestue eller børnehave. Derudover finder du også offentlig transport, fodboldbane og idrætshal i gåafstand. Her kan du bo med hele din familie nemt og bekvemt.

Er du til skov og natur er Trige Skov blot én kilometer fra Pannerupvej. Her kan du nyde de skønne omgivelser. Efter arbejde kan I spadsere en tur og høre fuglene synge og aftenfreden sænke sig. Skoven er også det perfekte sted til en god løbetur, hvor du kan koble af og få noget motion ind i din hverdag.

Nye rækkehuse med fantastisk beliggenhed

Trige har et aktivt lokalsamfund med flere sportsklubber, foreninger og kulturelle arrangementer, der giver beboerne mulighed for at engagere sig og møde nye mennesker. Dette skaber en følelse af fællesskab og samhørighed, der bidrager til den overordnede livskvalitet i byen.

For dem med børn er Trige også et attraktivt valg på grund af dets gode skoler og daginstitutioner. Byen har en god skole og flere dagtilbud, der tilbyder et trygt og stimulerende læringsmiljø for børn i alle aldre.

Endelig giver Triges beliggenhed nær naturen mulighed for udendørs aktiviteter og rekreation. Der er adskillige parker, skovområder og grønne områder i nærheden, der indbyder til gåture, løb og familieudflugter.

Alt i alt tilbyder Trige en attraktiv kombination af bekvemmelighed, natur og fællesskab, der gør det til et ideelt sted at bosætte sig.

Vil du også være en del af det skønne fællesskab i Trige? Så skriv dig på interesselisten her og bliv en af de første, til at få ny information om vores rækkehusprojekt.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²