test

Bo til leje i Bækkelunden

Vonsild, Kolding

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Oplev alt hvad Bækkelunden har at byde på

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til Bækkelunden

Hos Birch Ejendomme tilbyder vi moderne rækkehuse til leje beliggende i Bækkelunden i Vonsild, Kolding. Med i alt 152 rækkehuse i forskellige størrelser er der noget for enhver smag og behov. Hvad end du leder efter en mindre bolig eller en større familiebolig, kan du altså finde det i Bækkelunden. Læs mere om det spændende boligområde og de muligheder, det har at byde på.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rækkehuse i Vonsild, Kolding

feedSourcePage: 21966 - dataUrl: https://birchejendomme.dk/bolig-feed-til-modul-lister?area=30234&pagesize=15&onlyvacant=1 

152

Rækkehuse

Bækkelunden består i alt af 152 lyse og lækre rækkehuse.

5

Kilometer

Med en bolig i Bækkelunden bor du blot 5 kilometer syd for Kolding midtby.

2024

Indflytning

De moderne og nyopførte rækkehuse i Bækkelunden stod klar til indflytning fra januar 2024.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Se vores rækkehuse i Bækkelunden i Kolding

Bækkelunden ligger i Vonsild, i den sydlige ende af Kolding. Her har Birch Ejendomme 152 moderne ét-plans rækkehuse. Boligerne varierer i størrelser og udtryk, og er opført i størrelser fra 67-128 kvadratmeter med planløsninger, der fordeler sig på to til fem værelser. I varierende størrelser, opføres der til hver bolig en terrasse og et græs areal. Uanset om du ønsker at bo alene, med din kæreste, familie eller kæledyr, har vi en passende bolig til dig. 

Bækkelunden er placeret i naturskønne omgivelser

Det nye boligområde er placeret på grænsen mellem by og natur – og med blandt andet Dalby Møllebæk som nærmeste nabo til øst, er området omgivet af bevaringsværdigt landskab. 

Grundet den bevaringsværdige natur i og omkring Bækkelunden, har vi taget særligt hensyn gennem udførelsen af det nye boligområde. For at sikre et roligt arkitektonisk udtryk, der matcher omgivelserne, er hver boligklynge opført med sit eget naturlige udtryk. Rundt om dele af området opføres en støjvold.

I opførelsen har fællesskabet også været i højsædet. I Bækkelunden er der nemlig etableret fælles grønne opholdsområder og legeplads. Disse samlingspunkter indbyder til at mødes til en snak med naboerne, leg blandt børnene eller en udendørs frokost på en lun sommerdag.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo til leje i Bækkelunden nær centrum

Som lejer af et rækkehus i Bækkelunden har du direkte forbindelser til Koldings sprudlende bymidte, som byder på spændende muligheder for alle. Om du er i bil, på cykel eller gåben, kan det meste nås inden for kort tid. 

Hyggelige Vonsild byder desuden på indkøbsmuligheder, institutioner og skoler, sport og skøn natur. Dermed har du adgang til alt, du skal bruge i hverdagen, inden for få kilometer.

Bækkelunden er en fordel for dig, der pendler

Skal du med offentlig transport? Så finder du busstoppesteder kun få hundrede meter fra boligområdet i Bækkelunden. Her får du direkte adgang til eksempelvis Vonsild, Kolding, Christiansfeld og Haderslev. 

Er du i bil, er du ligeledes kun få kilometer fra E45-motorvejen og med gratis privat- og fællesparkering, har du altid et sted at parkere ved din bolig.

 

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Karin Nyhus
Udlejningsrådgiver,

Bækkelunden

93 63 70 62
knh@birchgm.dk

Sonja Wind
Udlejningsrådgiver,

Bækkelunden

91 89 99 91
swi@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²