test

Glumsø

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find din lejebolig i Glumsø

Hos Birch Ejendomme udlejer vi nye og moderne rækkehuse i Søpark Brynet i naturskønne Glumsø, også kendt som 'Sjællands Grønne Hjerte'. Med en beliggenhed midt i mellem de større byer Slagelse, Sorø, Ringsted og Næstved, og med under en times kørsel til København er Glumsø et rigtigt godt valg for dig, der ønsker en lejebolig på Sjælland i grønne omgivelser tæt på en lang række byer og arbejdspladser.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Flyt i et rækkehus i Glumsø, og nyd både natur og byliv

Med et nyt rækkehus i Søpark Brynet i Glumsø bor du midt i et af de skønneste naturområder på Sjælland, og det er da heller ikke uden grund, at området kaldes 'Sjællands Grønne Hjerte'. Du finder alt fra søer og skovområder til hundeskove med masser af plads og frisk luft. 

Det er dog ikke kun naturen, der lokker i Glumsø. Byen har alt, hvad du har brug for i hverdagen af indkøbsmuligheder, daginstitution og folkeskole. Ligeledes forbinder Glumsø Station byen til en række større byer på Sjælland, så du nemt kan passe din hverdag og tage på udflugter, når der er brug for det.

Kom tæt på uddannelsestilbud med de nye lejeboliger i Glumsø

Med sin unikke beliggenhed er Glumsø et meget attraktivt sted for studerende - hvad end du er voksen og skal studere, eller du har store børn, der skal læse en ungdomsuddannelse. 

Den nemme tilgængelighed til uddannelser for både børn og voksne betyder, at et rækkehus i Glumsø både er for børnefamilien med større børn samt unge og ældre, der skal studere i en af de større omkringliggende byer. Med en lejebolig i Glumsø er der dermed rig mulighed for at finde den helt rigtige uddannelse, der passer til dig.

Bo tæt på en vifte af uddannelser i Næstved

En af de største uddannelsesbyer nær Glumsø er Næstved, som har en lang række attraktive uddannelsestilbud til både unge og voksne. Der eksisterer hele 79 forskellige uddannelsesveje i Næstved, og der er alt fra ungdomsuddannelser, kurser, fjernundervisning samt videregående uddannelser, hvor du eksempelvis kan læse til sygeplejerske, håndværker, bygningskonstruktør eller internationale uddannelser, som International Sales and Marketing eller Business & IT. 

Blandt de mest populære uddannelser i Næstved finder du:

  • Zealand – Sjællands Erhvervsakademi
  • EUC Sjælland
  • ZBC Erhvervsskole
  • Lukas Toft Hansen Universitet 
  • Professionshøjskolen Absalon

Oplev uddannelsesmulighederne tæt på Glumsø

I Slagelse nær Glumsø findes også både Gymnasium, HHX Handelsgymnasium og HF & VUC. Slagelse har desuden også flere videregående uddannelser. Foruden Zealand, Sjællands Erhvervsakademi, findes en afdeling af Syddansk Universitet i Slagelse, mens også Professionshøjskolen Absalon i 2021 åbnede campus i byen. 

Med det store udvalg af ungdomsuddannelser og videregående uddannelser er der altså rig mulighed for, at både børn og voksne kan uddanne sig i byen. 

Bor du med større børn, findes der også i nærheden af Glumsø Sorø Akademi, der er et gymnasium for både dags- og kostelever i meget naturskønne omgivelser i Sorø.

Få det bedste ud af pendlerlivet med en lejebolig i Glumsø

Du kan nemt komme til de større byer og deres uddannelsesinstitutioner samt arbejdspladser, hvad end du har en bil eller skal pendle med offentlig transport. Glumsø er nemlig en udpræget stationsby med gode forbindelser til en række andre sjællandske byer, og transport er derfor ikke et problem med et rækkehus i Glumsø.

At bo til leje i Glumsø betyder derfor, at du kan bo i naturskønne, grønne omgivelser med nem adgang til både skove og søer, samtidig med at du nemt kan komme til de omkringliggende større byer. Ligeledes er togturen fra Glumsø Station til Københavns Hovedbanegård kun en tur på 50 minutter, og storbyens utallige muligheder for job, uddannelse, café- og restaurantbesøg, shopping, kulturelle oplevelser, og alt derimellem, er derfor blot en smuttur fra dit hus i Glumsø.

Søger du et hus til leje i Glumsø, udlejer vi nye rækkehuse i Søpark Brynet i Glumsø. Du kan læse mere om rækkehusene på vores hjemmeside. Er der ikke en ledig lejebolig, der passer til dine behov, er du velkommen til at tilmelde dig vores interesseliste. Modtagere af vores interesseliste vil være blandt de første til at modtage nyt om ledige lejeboliger i Glumsø. 

Flyt i en lejebolig i Glumsø med hjælp fra Birch Ejendomme. Vi udlejer energivenlige rækkehuse i det naturskønne område, hvor du stadig er tæt på større byer, som Slagelse og Ringsted, samt mindre en time fra København. Glumsø er altså ideelt for dig, der vil bo i grønne omgivelser men tæt på by.

En lejebolig i Glumsø ligger i flere prisniveauer. Den månedlige husleje kommer nemlig helt an på boligens størrelse, antallet af værelser, placering og meget andet. Jo større en lejlighed du ønsker at leje, jo dyrere vil din husleje typisk blive. Tilmeld dig vores interesseliste, og vær blandt de første til at få nyheder om vores ledige boliger.

Glumsø kombinerer det bedste fra både land og by. Med en lejebolig i Glumsø bor du i et naturskønt område i en mindre by med et aktivt lokalsamfund, der samtidig ligger centralt på Sjælland med korte transporttider til en række større byer.

Når du flytter ind i vores lejeboliger i Glumsø, så må du gerne tage dine kæledyr med. I rækkehuse kan du have op til to husdyr, så længe du har aftalt nærmere med din udlejer. I Glumsø er du også tæt på naturskønne omgivelser, som både hunde og katte vil elske.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²