test

Glumsø

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Sjællands grønne hjerte

Centralt placeret i Vestsjælland finder du den gamle stationsby Glumsø, en by kendt for sin flotte natur. I Glumsø findes et stærkt lokalsamfund og et rigt foreningsliv, som gør byen ideel for både unge, børnefamilier og seniorer.

Gå på opdagelse i den frodige natur

I Glumsø bor du omgivet af vidunderlig natur, som har givet området sit tilnavn ”Sjællands Grønne Hjerte”. Her er du omringet af grønne områder, skov og marker samt tæt på Tystrup-Bavelse søerne, hvor man blandt andet kan observere havørne. Snør vandreskoene og tag den smukke Hjertesti rundt om Glumsø Sø, eller gå langs Den Danske Pilgrimsrute, som snor sig forbi Glumsø.

En familievenlig storby i miniformat

Den hyggelige stationsby rummer både indkøbsmuligheder, cafeer, skoler og daginstitutioner. De lokale kalder byen for en storby i miniformat, og det er ikke helt uden grund, for Glumsø rummer det meste. Her er hyggelige gårdbutikker i udkanten af byen, et kulturhus med både teater og koncerter, biograf samt adskillige sports- og fritidstilbud. Hvert år afholdes byfesten Koks, hvor du kan nyde open air film og musik lige ned til søen.

Gode transportmuligheder

Glumsø ligger ideelt for pendlere. Fra Glumsø Station går toget direkte til København, og på under en time kan du befinde dig på Hovedbanegården. Herudover ligger Glumsø placeret mellem Næstved, Sorø og Ringsted, ligesom også Slagelse kan nås på omtrent en halv time. Du får derved et hav af arbejdspladser i alle retninger, hvis du bosætter dig i Glumsø.

Nybyggede boliger på vej

Skriv dig op på vores interesseliste, hvis du ønsker at modtage information om de kommende lejemål i Glumsø. De splinternye boliger forventes at stå færdige i 2023.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText
houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²