False
test

Glumsø

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find din lejebolig i Glumsø

Hos Birch Ejendomme er vi i fuld gang med opførelsen af nye og moderne rækkehuse i naturskønne Glumsø – også kendt som Sjællands grønne hjerte. Med en beliggenhed lige midt mellem de større byer Slagelse, Sorø, Ringsted og Næstved og med under en time til København, er Glumsø et rigtigt godt valg for dig, der ønsker en lejebolig på Sjælland i grønne omgivelser tæt på en lang række byer og arbejdspladser.

De nye rækkehuse i Glumsø forventes at stå færdige i år 2023. Ønsker du, at være blandt de første til at modtage nyt om boligerne, se plantegninger, priser m.m., kan du tilmelde dig vores interesseliste her på siden. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Flyt i et rækkehus i Glumsø tæt på uddannelsestilbud

Med et nyt rækkehus i Glumsø bor du midt i et af de skønneste naturområder på Sjælland, og det er ikke uden grund, at området også kaldes Sjællands grønne hjerte. Her finder du alt lige fra søer, skovområder og hundeskove med masser af plads og frisk luft. Det er dog ikke kun naturen, der lokker i Glumsø. Byen har alt, hvad du har brug for i hverdagen af indkøbsmuligheder, daginstitution og folkeskole. Ligeledes forbinder Glumsø Station byen til en række større byer på Sjælland.

Med sin unikke beliggenhed, er Glumsø et meget attraktivt sted for studerende, hvad end du er voksen og skal studere eller du har store børn, der skal læse en ungdomsuddannelse. 

En af de største uddannelsesbyer nær Glumsø er Næstved, som har en lang række attraktive uddannelsestilbud til både unge og voksne. Der eksisterer hele 79 forskellige uddannelsesveje i Næstved, og der er alt fra ungdomsuddannelser, kurser, fjernundervisning samt videregående uddannelser, hvor du eksempelvis kan læse til sygeplejerske, håndværker, bygningskonstruktør eller internationale uddannelser, som International Sales and Marketing eller Business & IT. Blandt de mest populære uddannelser i Næstved finder du Zealand – Sjællands Erhvervsakademi, EUC Sjælland, ZBC Erhvervsskole, Lukas Toft Hansen Universitet samt Professionshøjskolen Absalon.

I Slagelse nær Glumsø findes også både Gymnasium, HHX Handelsgymnasium og HF & VUC. Slagelse har desuden også flere videregående uddannelser. Foruden Zealand, Sjællands Erhvervsakademi, findes en afdeling af Syddansk Universitet i Slagelse, mens også Professionshøjskolen Absalon i 2021 åbnede campus i byen. Med det store udvalg af ungdomsuddannelser og videregående uddannelser er der altså rig mulighed for, at både børn og voksne kan uddanne sig i byen. Bor du med større børn, findes der også i nærheden af Glumsø Sorø Akademi, der er et gymnasium for både dags- og kostelever i meget naturskønne omgivelser i Sorø. 

Den nemme tilgængelighed til uddannelser for både børn og voksne betyder, at et rækkehus i Glumsø både er for børnefamilien med større børn samt unge og ældre, der skal studere i en af de større omkringliggende byer. Med en lejebolig i Glumsø er der dermed rig mulighed for at finde den helt rigtige uddannelse, der passer til dig.

Få det bedste ud af pendlerlivet i en lejebolig i Glumsø

De større byer og deres uddannelsesinstitutioner samt arbejdspladser nås nemt, hvad end du har en bil eller skal pendle med offentlig transport. Glumsø er nemlig en udpræget stationsby med gode forbindelser til en række andre sjællandske byer, og transport er derfor ikke et problem med et rækkehus i Glumsø.

At bo til leje i Glumsø betyder derfor, at du kan bo i naturskønne, grønne omgivelser med nem adgang til både skove og søer, samtidig med, at du nemt kan komme til de omkringliggende større byer. Ligeledes er togturen til fra Glumsø Station til Københavns Hovedbanegård kun en tur på 50 minutter, og storbyens utallige muligheder for job, uddannelse, café- og restaurantbesøg, shopping, kulturelle oplevelser og alt derimellem er derfor blot en smuttur fra dit rækkehus i Glumsø.

Søger du et hus til leje i Glumsø, kan du med fordel tilmelde dig vores interesseliste her på siden. På denne måde er du blandt de første til at modtage information om de nye lejeboliger, samtidig med at du får et 48 timers forspring, når boligerne er klar til udlejning.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²