test

Viborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find din kommende lejebolig i Viborg

Hos Birch Ejendomme har vi tidligere opført spændende projekter i Viborg med en god beliggenhed. Med en lejebolig i Viborg bor du tæt på alt det, du har brug for i hverdagen, og du har samtidig nem adgang til Viborg Station med gode tog- og busforbindelser til andre større byer.

Vi har på nuværende tidspunkt ingen ledige boliger i Viborg, men hos Birch Ejendomme har vi altid et nye og spændende boligprojekter på vej. Tilmeld dig vores interesseliste herunder, hvis du ønsker at være blandt de første til at høre om vores kommende projekter.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo til leje i Viborg, og få gode uddannelses- og jobmuligheder

I Viborg er der mange muligheder for at studere. Her ligger der både Erhvervsakademiet Dania, VIA University College, Aarhus Maskinmesterskole samt gymnasierne Midtbyens Gymnasium – Mercantec samt Viborg Katedralskole. Derudover flytter flere studerende til Viborg for at starte på Media College Denmark og The Animation Workshop (Medieskolerne) eller Asmildkloster Landbrugsskole. Hos Birch Ejendomme hjælper vi dig gerne med at finde din nye studievenlige bolig, hvis du søger lejebolig i Viborg.

Med en lejebolig centralt i Viborg bor du nær adskillige jobmuligheder. I Viborg findes der flere store arbejdspladser. Fra Viborg Station er der gode tog- og busforbindelser til flere større byer som Aarhus, Silkeborg, Herning og Randers. Pendler du i bil, er infrastrukturen fra Viborg til en lang række storbyer også lettilgængelig, og på blot 30 minutter kan du nå en lang række arbejdspladser i Silkeborg. Både Herning og Randers er en køretur på 45 minutter fra Viborg, mens Aarhus og Aalborg ligger cirka en times kørsel væk.

Flyt til naturskønne omgivelser i en lejebolig i Viborg

Viborg er omgivet af noget af Danmarks skønneste natur og de imponerende omgivelser med store, bakkede arealer, skove, søer og den rene og børnevenlige Hjarbæk Fjord indbyder til masser af gode stunder i naturen hele året rundt. I Viborg finder du søerne Søndersø og Nørresø, som flittigt benyttes af Viborgs unge som ældre til både forfriskende gåture, løb eller blot afslappende stunder. Søerne benyttes også som badesøer om sommeren, og badebroen ved eksempelvis Nørresøbadet gør det også let tilgængeligt at dyrke vinterbadning for de friske.

Det er ikke kun i Viborg centrum, du kan nyde naturen. Det kuperede område omkring Dollerup Bakker og Hald Ege er oplagt at udforske til fods, og de imponerende grønne bøgeskove danner rammerne for både hyggelige weekendture med familien og udfordrende terrænløb for motionisterne. På varme sommerdage lokker den børnevenlige badestrand Hjarbæk Strandpark ved Hjarbæk Fjord, og året rundt kan naturelskeren gå på opdagelse ved Hjarbæk Fjord, der er udpeget som naturreservat med mange spændende og sjældne dyrearter.

Er du til vandring med familien, kommer du heller ikke uden om Hærvejen, der er en af Danmarks mest kendte vandreruter. På strækningen mellem Viborg Domkirke og Dollerup Bakker finder du et af Hærvejens smukkeste strækninger, der har en passende længde til en dags vandring. Undervejs kan du opleve både Hald Hovedgård, De Røde barakker i Hald Ege eller blot lade børnene brænde energi af på den nye skovlegeplads Børnenes Hald.

En domkirkeby med kultur og historie

Med en lejlighed i Viborg bor du i en af Danmarks ældste byer, der både byder på spændende historie, charmerende middelaldergader og hyggelige gågader, hvor du finder et skønt miks af kendte og unikke butikker, restauranter og caféer.

Centralt i Viborg ligger den historiske Viborg Domkirke, der er et af Viborgs stærkeste kendetegn både i bybilledet og historisk set. Viborg trækker desuden spor helt tilbage til oldtiden og op gennem tiden har byen haft helt central betydning for både konger og katolske bisper, der har udsmykket byen med imponerende bygninger. 

Er du til kulturelle oplevelser? I Viborg finder du også flere spændende museer, heriblandt det yderst velbesøgte Viborg Museum, der er byder på masser af fascinerende kulturhistoriske udstillinger, hvor du kan lære meget mere om byens og området rige kulturelle historie. Er det mere kunsthistorien, der interesserer dig, er et besøg hos Skovgaard Museet lige noget for dig. Og så kan du altid krone det med samtidskunst hos Viborg Kunsthal. 

Det er dog langt fra kun hos museerne, at Viborg emmer af kultur og oplevelser. De brostensbelagte gader i midtbyen danner de hyggeligste rammer for byens mange kulturelle events, hvor bl.a. Julemarkedet på Nytorv tiltrækker gæster i massevis og sørger for fantastisk julestemning med tusindvis af julelys og boder med lækre fristelser.

Sport og events i Viborg

Med en lejlighed i 8800 Viborg har du rig mulighed for at deltage i store events og kulturelle begivenheder. I Viborgs kongres- og musikhus Tinghallen, kan du gå på opdagelse på fx Viborg Kunstmesse, se flotte musicals, opleve både danske og internationale musikstjerner eller træne lattermusklen med nogle af landets største komikere.

Viborg Kommune er tidligere blevet kåret som Danmarks bedste Idræt-kommune samt Årets Ungdomskommune, og du finder derfor mange muligheder for at dyrke sport eller deltage i sportsevents, uanset alder. De sportsinteresserede kan heppe med fra sidelinjen, når håndboldholdet Viborg HK spiller hjemmekampe i Viborg. For de fodboldinteresserede danner Viborg Stadion, Energi Viborg Arena, ramme for fodboldkampe hele sæsonen igennem med hjemmeholdet Viborg F.F. Her mødes både unge såvel som ældre til fodboldfest og stemningen er høj, når hjemmedrengene er på banen.

Bor du til leje i Viborg, kan du nemt blive en del af et aktivt foreningsliv, der tæller alt fra fodbold til svømning og gymnastik for både børn og voksne.

Lej en bolig hos Birch Ejendomme

Med en lejebolig hos Birch Ejendomme er du i trygge hænder hele vejen. Vi værdsætter en god og personlig dialog med vores lejere både før, under og efter, at kontrakten er underskrevet, og tilbyder dig en høj grad af tilgængelighed.

Vores udlejningsteam består af et hold erfarne og entusiastiske udlejningsrådgivere, som står til rådighed for spørgsmål og vejledning. Samtlige af vores boligprojekter har en personlig udlejningsrådgiver tilknyttet, som med glæde vil hjælpe dig med at finde den lejebolig, der passer bedst til dine behov.

Vi har desværre ikke ledige lejeboliger i Viborg.
I Viborg er du tæt på indkøb, caféer og uddannelser, og så har du gode transportmuligheder til andre større byer.

I en lejebolig i Viborg fra Birch Ejendomme kan du have hele to husdyr. Hos os kan du altså nemt finde en ny lejlighed eller rækkehus til dig og din hund eller kat. 

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²