test

Viborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find din kommende lejlighed i Viborg

Hos Birch Ejendomme har vi et stort udvalg af nye, lyse og moderne lejligheder i Viborg med en god beliggenhed. Lejeboligerne har en central placering i VEA Banebyen, hvor du kan finde både studievenlige lejligheder, lejeboliger til par og større lejligheder med plads til børnefamilien. Med en lejebolig i VEA Banebyen bor du tæt på alt det, du har brug for i hverdagen, og du har samtidig nem adgang til Viborg Station med gode tog- og busforbindelser til andre større byer.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Flyt i ny og attraktiv lejlighed i Viborg

Hos Birch Ejendomme har vi mange lejeboliger i Viborg. Vi råder over i alt 202 moderne og nye lejeboliger i VEA Banebyen, som ligger i hjertet af Viborg. Vi udlejer både 1-værelses, 2-værelses, 3-værelses og 4-værelses lejligheder i varierende størrelser og med forskellige planløsninger, og du kan både finde lejeboliger med egen altan og terrasse. Lejlighederne i VEA Banebyen har elevator og gode parkeringsforhold. Det er tilmed tilladt at have op til to husdyr i vores lejeboliger efter aftale. Den månedlige husleje starter fra kun 4000 DKK og er derfor ideel til både studerende og andre, der søger en billig lejlighed i Viborg. 

Vælger du at flytte i en af Birch Ejendommes ledige lejligheder i Viborg, får du en ny, moderne bolig i høj kvalitet og med energivenlige løsninger. Alle vores nybyggede lejligheder i VEA Banebyen er opført med gulvvarme og klimavenligt ventilationsanlæg, der giver din bolig et godt indeklima. Vores lejligheder er bygget med omtanke for både miljøet og vores lejere, og du vil derfor opleve et lavt energiforbrug, når du bor til leje hos Birch Ejendomme. Hos Birch Ejendomme skal du ikke betale forudbetalt husleje, når du flytter ind, og du er derfor sikret en lav indflytningspris.

Lej en lejlighed i charmerende Viborg

Søger du en lækker lejebolig i Viborg, er opførelsen af de nye, moderne lejligheder i VEA Banebyen lige noget for dig. De nye lejeboliger byder på et hyggeligt grønt fællesareal, der ligger op til fællesskab og afslapning i skønne omgivelser. De 202 indbydende lejligheder er med sin placering i hjertet af Viborg tæt på både indkøb, flere forskellige skoler og uddannelser, Viborg Station samt Viborgs charmerende bymidte med restauranter, caféer og gode shoppingmuligheder. Vi har løbende ledige lejeboliger i Viborg og VEA Banebyen. Så hvis du søger lejebolig her, har du fine chancer for at finde en ledig bolig, hvor du er tæt på alt.

Bo til leje i Viborg, og få gode uddannelses- og jobmuligheder

I Viborg er der mange muligheder for at studere, og tæt på VEA Banebyen ligger der både Erhvervsakademiet Dania, VIA University College, Aarhus Maskinmesterskole samt gymnasierne Midtbyens Gymnasium – Mercantec samt Viborg Katedralskole. Derudover flytter flere studerende til Viborg for at starte på Media College Denmark og The Animation Workshop (Medieskolerne) eller Asmildkloster Landbrugsskole. Hos Birch Ejendomme hjælper vi dig gerne med at finde din nye studievenlige bolig, hvis du søger lejlighed til leje i Viborg.

Med en lejebolig centralt i Viborg bor du nær adskillige jobmuligheder. I Viborg findes der flere store arbejdspladser, og Regionshospitalet Viborg er fx kun et stenkast fra VEA Banebyen. VEA Banebyen er beliggende kun en kort gåtur fra Viborg Station, hvor der er gode tog- og busforbindelser til flere større byer som Aarhus, Silkeborg, Herning og Randers. Pendler du i bil, er infrastrukturen fra Viborg til en lang række storbyer også lettilgængelig, og på blot 30 minutter kan du nå en lang række arbejdspladser i Silkeborg. Både Herning og Randers er en køretur på 45 minutter fra VEA Banebyen i Viborg, mens Aarhus og Aalborg ligger cirka en times kørsel væk.

Flyt til naturskønne omgivelser i en lejebolig i Viborg

Viborg er omgivet af noget af Danmarks skønneste natur og de imponerende omgivelser med store, bakkede arealer, skove, søer og den rene og børnevenlige Hjarbæk Fjord indbyder til masser af gode stunder i naturen hele året rundt. Tættest på lejlighederne i VEA Banebyen finder du søerne Søndersø og Nørresø, som flittigt benyttes af Viborgs unge som ældre til både forfriskende gåture, løb eller blot afslappende stunder. Søerne benyttes også som badesøer om sommeren, og badebroen ved eksempelvis Nørresøbadet gør det også let tilgængeligt at dyrke vinterbadning for de friske. Med en placering blot 10 minutters cykeltur fra lejeboligerne i VEA Banebyen, er Viborg søerne et oplagt sted at tage til i weekenderne eller ovenpå en arbejdsdag.

Det er ikke kun i Viborg centrum, du kan nyde naturen. Det kuperede område omkring Dollerup Bakker og Hald Ege er oplagt at udforske til fods, og de imponerende grønne bøgeskove danner rammerne for både hyggelige weekendture med familien og udfordrende terrænløb for motionisterne. På varme sommerdage lokker den børnevenlige badestrand Hjarbæk Strandpark ved Hjarbæk Fjord, og året rundt kan naturelskeren gå på opdagelse ved Hjarbæk Fjord, der er udpeget som naturreservat med mange spændende og sjældne dyrearter.

Er du til vandring med familien, kommer du heller ikke uden om Hærvejen, der er en af Danmarks mest kendte vandreruter. På strækningen mellem Viborg Domkirke og Dollerup Bakker finder du et af Hærvejens smukkeste strækninger, der har en passende længde til en dags vandring. Undervejs kan du opleve både Hald Hovedgård, De Røde barakker i Hald Ege eller blot lade børnene brænde energi af på den nye skovlegeplads Børnenes Hald.

En domkirkeby med kultur og historie

Med en lejlighed i Viborg bor du i en af Danmarks ældste byer, der både byder på spændende historie, charmerende middelaldergader og hyggelige gågader, hvor du finder et skønt miks af kendte og unikke butikker, restauranter og caféer.

Centralt i Viborg ligger den historiske Viborg Domkirke, der er et af Viborgs stærkeste kendetegn både i bybilledet og historisk set. Viborg trækker desuden spor helt tilbage til oldtiden og op gennem tiden har byen haft helt central betydning for både konger og katolske bisper, der har udsmykket byen med imponerende bygninger. 

Er du til kulturelle oplevelser? I Viborg finder du også flere spændende museer, heriblandt det yderst velbesøgte Viborg Museum, der er byder på masser af fascinerende kulturhistoriske udstillinger, hvor du kan lære meget mere om byens og området rige kulturelle historie. Er det mere kunsthistorien, der interesserer dig, er et besøg hos Skovgaard Museet lige noget for dig. Og så kan du altid krone det med samtidskunst hos Viborg Kunsthal. 

Det er dog langt fra kun hos museerne, at Viborg emmer af kultur og oplevelser. De brostensbelagte gader i midtbyen danner de hyggeligste rammer for byens mange kulturelle events, hvor bl.a. Julemarkedet på Nytorv tiltrækker gæster i massevis og sørger for fantastisk julestemning med tusindvis af julelys og boder med lækre fristelser.

Sport og events i Viborg

Med en lejlighed i 8800 Viborg har du rig mulighed for at deltage i store events og kulturelle begivenheder. I Viborgs kongres- og musikhus Tinghallen, kan du gå på opdagelse på fx Viborg Kunstmesse, se flotte musicals, opleve både danske og internationale musikstjerner eller træne lattermusklen med nogle af landets største komikere.

Viborg Kommune er tidligere blevet kåret som Danmarks bedste Idræt-kommune samt Årets Ungdomskommune, og du finder derfor mange muligheder for at dyrke sport eller deltage i sportsevents, uanset alder. De sportsinteresserede kan heppe med fra sidelinjen, når håndboldholdet Viborg HK spiller hjemmekampe i Viborg. For de fodboldinteresserede danner Viborg Stadion, Energi Viborg Arena, ramme for fodboldkampe hele sæsonen igennem med hjemmeholdet Viborg F.F. Her mødes både unge såvel som ældre til fodboldfest og stemningen er høj, når hjemmedrengene er på banen.

Bor du til leje i Viborg, kan du nemt blive en del af et aktivt foreningsliv, der tæller alt fra fodbold til svømning og gymnastik for både børn og voksne. Med en lejebolig i VEA Banebyen bor du i gå- eller cykelafstand til flere lokale sportsforeninger, som giver dig rig mulighed for at dyrke sport. Er du tilflytter, har du derfor god mulighed for at blive en del af fællesskabet og samtidig dyrke en sport, der gør dig glad.

Lej en bolig hos Birch Ejendomme

Med en lejebolig hos Birch Ejendomme er du i trygge hænder hele vejen. Vi værdsætter en god og personlig dialog med vores lejere både før, under og efter, at kontrakten er underskrevet, og tilbyder dig en høj grad af tilgængelighed.

Vores udlejningsteam består af et hold erfarne og entusiastiske udlejningsrådgivere, som står til rådighed for spørgsmål og vejledning. Samtlige af vores boligprojekter har en personlig udlejningsrådgiver tilknyttet, som med glæde vil hjælpe dig med at finde den lejebolig, der passer bedst til dine behov.

Oplev flere skønne og moderne lejeboliger i Viborg hos Birch Ejendomme. Blandt vores udvalg finder du både studievenlige lejligheder, boliger til par samt større lejligheder med plads til hele familien. I Viborg er du tæt på indkøb, caféer og uddannelser, og så har du gode transportmuligheder til andre større byer.

En lejebolig i Viborg koster mellem 4.000 og 8.000 kroner, men den specifikke husleje kommer meget an på boligens type, størrelse, antallet af værelser og placering. Du kan få både et- og treværelses lejligheder hos Birch Ejendomme, og hvis du vil vide mere, kan du skrive dig på vores interesseliste i dag.

I en lejebolig i Viborg fra Birch Ejendomme kan du have hele to husdyr. Hos os kan du altså nemt finde en ny lejlighed eller rækkehus til dig og din hund eller kat. Vi tilbyder lejligheder i flere størrelser, så du kan vælge en bolig, der passer godt til dig og dit kæledyrs behov.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²