test

Hasselhusene

Vonsild, Kolding

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fællesskab i grønne omgivelser

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

77 rækkehuse til leje i Vonsild

Her finder du 77 skønne ét-plans rækkehuse beliggende på et lukket og dermed børnevenligt vænge i Vonsild. Boligerne findes i størrelser fra 71-128 m2 med planløsninger, der fordeler sig på to til fem værelser. Vi kan således hjælpe med at finde den perfekte bolig til dig, uanset om du ønsker at bo alene, med dit kæledyr, din kæreste eller din familie.

Attraktiv beliggenhed nær Kolding

Hasselhusene ligger i et trygt lokalsamfund i Vonsild, kun godt fire kilometer fra Kolding centrum. Med en lejebolig her bor du tæt på alt, du har brug for i hverdagen: indkøb, skole og daginstitutioner. Dertil byder Vonsild på et rigt foreningsliv, hvor der dyrkes alt fra fodbold til yoga, og alle har således mulighed for at blive en del af fællesskabet. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Grønne omgivelser

I Hasselhusene skal der være hyggeligt at bo. Derfor har vi skabt et fællesareal i midten, hvor beboerne i området kan mødes på de opstillede naturbænke eller plukke krydderurter til aftensmaden, mens de mindste slår sig løs på legepladsen. Projektet har fået sit navn fra beplantningen i området, hvor bl.a. hasselbuske er med til at løfte biodiversiteten ved at bidrage med føde til insekter og fugle. 

Nemt for pendlere

Fra Hasselhusene er det let at komme ind til Kolding C med offentlig transport. Derudover gør den lette adgang til motorvejen, at du kan være i Fredericia, Vejle eller Haderslev på kun 30 minutter. Skal du til Esbjerg, Odense eller grænsen tager det knap en time.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find jeres nye hjem lige her

feedSourcePage: 21966 - dataUrl: https://birchejendomme.dk/bolig-feed-til-modul-lister?area=19816&pagesize=15&onlyvacant=1 

77

Rækkehuse

Boligerne varierer i størrelse fra toværelses rækkehuse på 71 m2 til femværelses på 128 m2.

4

Kilometer

Du har kun 4 kilometer til centrum af Kolding, hvor du finder den charmerende gågade.

2022

Indflytning

De skønne rækkehuse i Vonsild stod klar til indflytning i 2022.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Christina Wils
Udlejningsrådgiver,

Hasselhusene

+45 27 78 09 10
cwd@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²