test

Rækkehuse til leje i Esthers Have

Sdr. Bjert, Kolding

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo til leje i naturskønne omgivelser syd for Kolding

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til Esthers Have

I Esthers Have har vi opført 86 lyse rækkehuse i attraktive og naturskønne omgivelser blot fem minutter fra Kolding. De nye rækkehuse er beliggende i Sdr. Bjert tæt på alt, du har brug for i hverdagen. De nye etplans rækkehuse findes i forskellige størrelser og planløsninger, der egner sig til ethvert behov.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rækkehuse i Sdr. Bjert

feedSourcePage: 21966 - dataUrl: https://birchejendomme.dk/bolig-feed-til-modul-lister?area=26679&pagesize=15&onlyvacant=1 

86

Rækkehuse

Esthers Have består i alt af 86 lyse og lækre rækkehuse.

5

Kilometer

Med en bolig i Esthers Have bor du blot 5 kilometer fra Kolding midtby.

2023

Indflytning

De moderne og nyopførte rækkehuse i Esthers Have stod klar til indflytning i 2023.

Udforsk et rækkehus i Esthers Have

For at opleve boligerne, som var du der selv, klik på pilen til højre. Nu popper der et vindue frem hvor du skal give tilladelse til at bevæge dig rundt i boligen. Tilgår du siden fra en computer, brug musen til at bevæge dig rundt. Sidder du med en mobil eller tablet, brug fingeren til at swipe med.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

En attraktiv forstad til Kolding

De lyse rækkehuse i Sdr. Bjert er beliggende i en naturskøn forstad til Kolding. Sdr. Bjert er et trygt og roligt område med gode indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Området ligger i god afstand til Kolding, som kan nås på blot fem minutters kørsel.

Et aktivt og trygt lokalsamfund

Sdr. Bjert er en fredelig lille perle beliggende sydøst for Kolding. Byen har godt 2000 indbyggere, og til trods for det lave indbyggertal har Sdr. Bjert et aktivt lokalsamfund. Her kan fællesskaber blomstre, uanset om man er barn eller voksen.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Grønne områder og skøn natur

I Sdr. Bjert bor du i naturskønne omgivelser tæt på Kolding. Den hyggelige by er beliggende blandt grønne områder, som indbyder til både ro og fordybelse, men også aktive gå-, løbe- og cykelture med uforstyrret udsigt over vidde enge.

God beliggenhed for pendlere

Med en lejebolig i Sdr. Bjert er det nemt at pendle til en række andre byer i området. Den tætte beliggenhed til Kolding åbner op for mange jobmuligheder inden for nær afstand, og motorvejen er også inden for rimelig afstand.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Karin Nyhus
Udlejningsrådgiver,

Esthers Have

93 63 70 62
knh@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses


Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²