test

Søpark Brynet

Glumsø

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye lejeboliger i Glumsø i rolige og naturskønne omgivelser

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til Søpark Brynet

I Søpark Brynet har vi opført 66 nye, attraktive rækkehuse i rolige og grønne omgivelser. De lyse lejeboliger er beliggende i gåafstand til Glumsø Sø, daginstitutioner, indkøb og skole.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rækkehuse i Glumsø

feedSourcePage: 21966 - dataUrl: https://birchejendomme.dk/bolig-feed-til-modul-lister?area=26093&pagesize=15&onlyvacant=1 

66

Rækkehuse

Søpark Brynet består i alt af 66 lyse og lækre rækkehuse.

1

Kilometer

Med en bolig i Søpark Brynet bor du blot lidt over en kilometer fra Glumsø Sation.

2023

Indflytning

De moderne og nyopførte rækkehuse i Søpark Brynet stod klar til indflytning i 2023.

Udforsk et rækkehus i Søpark Brynet

For at opleve boligerne, som var du der selv, klik på pilen til højre. Nu popper der et vindue frem hvor du skal give tilladelse til at bevæge dig rundt i boligen. Tilgår du siden fra en computer, brug musen til at bevæge dig rundt. Sidder du med en mobil eller tablet, brug fingeren til at swipe med.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo til leje i Glumsø

Søpark Brynet er beliggende i den attraktive stationsby Glumsø, som tiltrækker både børnefamilier, seniorer og par uden børn. De nye og moderne rækkehuse er placeret i naturskønne omgivelser med alt, du har brug for i nærheden.

En bolig i Sjællands Grønne Hjerte

Glumsø er beliggende midt i et af de skønneste naturområder på Sjælland, og det er ikke uden grund, at området også kaldes Sjællands Grønne Hjerte. Her finder du alt fra søer, skovområder og hundeskove med masser af plads og frisk luft.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejebolig i et aktivt lokalsamfund

I Glumsø værner man om kulturen og byen har egen biograf & kulturhus. Her vises de nyeste spillefilm og der arrangeres spændende foredrag med forskellige temaer med noget for enhver smag. I Glumsø Hallen findes desuden et stort antal af foreninger.

Glumsø er nemt for pendlere

Søpark Brynet er beliggende i gåafstand til Glumsø Station, hvorfra du er forbundet til en række større byer, som alle kan nås på en kort og overskuelig togtur. Fra Glumsø Station kan du desuden nå København Station på under en time.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Wickie Birkholm
Udlejningsrådgiver,

Søpark Brynet

27 78 09 42
wicbi@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses


Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²