test

Kommende rækkehuse til leje

Sdr. Bjert, Kolding

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rækkehuse til leje i Sdr. Bjert, Kolding

Vi bygger 86 moderne rækkehuse til leje i Sdr. Bjert, Kolding. Her kommer du til at bo tæt på alt til hverdagen. Drømmer du om, at bo tæt på naturen med masser af natur- og motionsoplevelser lige ved hånden? Så skal du have mere information om vores nye lejeboliger. Vi forventer at projektet står klar i 2025.

Vil du være den første til at få ny information om projektet? Så skriv dig på interesselisten her.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rækkehuse til leje nær Kolding

I Sdr. Bjert, Kolding bygger vi 86 skønne rækkehuse i kvalitetsmaterialer. Rækkehusene opføres i varierende størrelser med 2-5 værelser. Hver lejebolig får et stort og lyst køkken-alrum, der bliver centrum i boligen. I rækkehusene får du alt i hårde hvidevarer - også vaskemaskine og tørretumbler.

Badeværelserne er elegant udført med klinker i enkle og moderne farver. Hvert soveværelse, værelse og entré opføres med gode opbevaringsmuligheder i form af en eller flere fastmonteret højskabe. Gulvvarme og et luftrensende ventilationsanlæg er standard i alle boligerne, hvilket sikrer et sundt og behageligt indeklima og samtidig bidrager til en lavere varmeregning.

Bo til leje tæt på alt

I vores nye og moderne rækkehuse til leje, kommer du til at bo tæt på alt til hverdagen. Indenfor 1 km afstand finder du nærmeste supermarked, der i dette tilfælde er en skøn Rema 1000. Endnu tættere på er nærmeste busstoppested placeret, så du let kan gå hen og tage offentlig transport fra din nye bolig. Har du børn, kommer du til at bo i gå- og cykelafstand til nærmeste daginstitution og skole. Fodboldbane og idræthal ligger også i en radius af 1 km, så har du sportslige fritidsinteresser, kan de dyrkes her.

Drømmer du om at bo til leje nær natur og kyst? Så er du kommet til det rette sted. Hop på cyklen og tag ud og oplev Agtrupskov. Her kan du gå en lang tur blandt snoede stier og skiftende terræn i skoven. På dine gåture kan du opleve de forskellige dyr, der lever i skoven og du kan mærke roen sænke sig. Mens du går på oplevelse i skoven kan du lade tankerne flyve frit og finde ro fra hverdagens travlhed.

Din nye bolig ligger også ideelt til dig, der nyder en god løbe- eller cykeltur, for at få mere motion ind i hverdagen. Du kan også tilmelde dig byens fitnesscenter, der både tilbyder styrke- og holdtræning. Ønsker du at bo til leje i en by, med gode motions- og afslapningsmuligheder så er Sdr. Bjert, Kolding et oplagt sted for dig. Vil du være den første til at høre mere om boligerne? Tilmeld dig interesselisten her.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo til leje i et skønt lokalsamfund

Vores nye rækkehuse til leje bliver opført med fællesskab i fokus. Her bliver sat fokus på hyggelige stier og en legeplads og bænke på fællesarealerne. Her kan naboer mødes med hinanden og nyde en god kop kaffe mens børnene leger. I Sdr. Bjert, Kolding udtaler beboerne selv, at der er et fantastisk naboskab og, at det er et godt sted at bo for ældre, børnefamilier, par og enlige. Her er der plads til alle, og man passer på hinanden. 

Alle lejeboligerne bliver opført med egne terrasser og udeområder på begge sider af boligerne. Det giver god plads til, at du kan indrette med skønne havemøbler, hvor dig og dine gæster kan nyde de lange sommeraftner.

Lejeboliger i Kolding Kommune

Med en lejebolig i Kolding Kommune åbnes der døre for adskillige jobmuligheder. Koldings centrale beliggenhed i Trekantområdet giver dig let adgang til et stort udvalg af arbejdspladser både i og omkring byen. Transportmulighederne internt i Kolding er gode, og samtidig er det her, at motorveje fra både nord, syd, øst og vest mødes, hvilket gør byen ideel for pendlere, der dagligt ligger og kører til de omkringliggende byer.

Med et rigt kulturliv og en rig historie byder Kolding på lidt af hvert. Her er noget for enhver smag, uanset om du er til design, kultur, shopping, sport eller gastronomi. 

I Kolding centrum kan du bevæge dig rundt i de hyggelige, brostensbelagte gågader. Her kan du både shoppe i de kendte butikskæder eller gå på opdagelse i de spændende specialforretninger, mens de endnu mere shoppelystne kan aflægge Kolding Storcenter et visit. Herudover kan du også nyde godt af byens mange torvedage på Akseltorv, hvor du kan handle friske, lokale råvarer.

Søger du kulturelle oplevelser, er det oplagt at besøge det gamle kongeslot og byens vartegn, Koldinghus, der hvor du fra Kæmpetårnet kan nyde udsigten ud over Kolding midtby, fjorden og slotssøen. Du kan også aflægge Kunstmuseet Trapholt et besøg, eller opleve det moderne bydesign ved Åstederne. Kolding byder også på musikalske oplevelser på Godset, hvor mange store bands og kunstnere giver koncert samt mange seværdige forestillinger i Kolding Teater.

Se vores ledige boliger i Kolding her, eller skriv dig på interesselisten og få ny information om vores kommende projekt.

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²