test

Skousbobrynet

Viby Sjælland

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye rækkehuse til leje i Viby Sjælland

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til Skousbobrynet

32 nyopførte og lyse rækkehuse med naturskøn og attraktiv beliggenhed i Viby Sjælland. De nye rækkehuse er opført i forskellige størrelser, som fordeler sig på to til fem værelser.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejeboliger i Viby Sjælland

feedSourcePage: 21966 - dataUrl: https://birchejendomme.dk/bolig-feed-til-modul-lister?area=29535&pagesize=15&onlyvacant=1 

32

Rækkehuse

Skousbobrynet består i alt af 32 moderne rækkehuse til leje.

5

Minutter

Skousbobrynet ligger blot fem minutter på cykel fra Viby Sjælland station, hvor der er gode togforbindelser til en lang række større byer.

2024

Indflytning

De moderne og lyse rækkehuse i Skousbobrynet har indflytning fra februar 2024.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo til leje i grønne omgivelser

Skousbobrynet er omgivet af naturskønne omgivelser og i selve boligområdet er de grønne fællesarealer indtænkt som en naturlig del af området, der både indbyder til ro, ophold og leg blandt områdets mindste beboere.

Lejebolig centralt i Viby Sjælland

I Skousbobrynet bor du nær, alt du har brug for i hverdagen. Den korte afstand til byen gør det nemt og bekvemt at få hverdagen til at køre, og du er nær alt fra gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole og idrætscenter.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Pendlervenlig beliggenhed

Med en lejebolig i Skousbobrynet bor du nær Viby Sjælland Station, hvorfra der er gode forbindelser til en lang række større byer med mange jobmuligheder og uddannelsesinstitutioner, hvad end du skal til København eller andre byer i omegn.

Aktiv del af fællesskabet

I Skousbobrynet inviterer de naturlige omgivelser beboerne til at opholde sig udendørs. De grønne engarealer indbyder ligeledes til ophold i det fri, og for områdets yngste beboere kan nye venskaber blomstre på den fælles legeplads.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Wickie Birkholm
Udlejningsrådgiver,

Skousbobrynet

27 78 09 42
wicbi@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²