test

Lejeboliger i Åbrinken

Kolding

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye lejeboliger i naturskønne og bynære omgivelser

På en særdeles attraktiv beliggenhed i Kolding opfører vi 47 nye og moderne lejligheder med unik beliggenhed direkte ved Kolding Ådal. 

Oplev de lyse lejeboliger i Åbrinken

Lejlighederne opføres med varierende planløsninger og i størrelser, der fordeler sig på to til fem værelser. Åbrinkens unikke placering i rolige og naturskønne, men samtidig bynære omgivelser gør, at lejlighederne er aldeles attraktive for en bred målgruppe.

Lejlighederne er centreret omkring et lyst og indbydende køkken-alrum, der er placeret i åben forlængelse af stuen. Det tidløse køkken er opført med alt i hårde hvidevarer og stilrene elementer. Samtlige rum er opført med gulvvarme og luftrensende ventilationsanlæg, som sikrer et godt indeklima i boligerne. De moderne lejligheder har alle egen altan, som gør det muligt at nyde den friske luft og solens stråler med direkte udgang fra køkken-alrummet.

Lejlighedsopgangene opføres med elevator, så det er nemt og bekvemt at komme til og fra boligerne.

Lejebolig i naturskønne omgivelser ved Kolding å

De lyse lejligheder har en naturskøn beliggenhed, men samtidig blot en kort gå- eller cykeltur fra Koldings sprudlende bymidte, hvor du finder alt fra gode restauranter og caféer, butikker og kulturoplevelser i særklasse. Fra Åbrinken har du den vilde natur lige uden for døren, hvor det er muligt at følge åens idylliske snoninger i landskabet. Her er samtidig rig mulighed for at gå ture langs åen eller nyde årstidernes skiften.

Vil du vide mere?

Læs mere om de nye lejeboliger i Åbrinken her.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

 

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²