test

Søpark Brynet

Glumsø

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye lejeboliger i Sjællands Grønne Hjerte 

Udlejningen er netop startet af de i alt 66 nye og moderne rækkehuse i naturskønne Glumsø på Sjælland. Den grønne og rolige beliggenhed tiltrækker særligt børnefamilier, par uden børn og seniorer, der ønsker at bosætte sig i et attraktivt område med gode forbindelser til en række større byer. 

Lyse og moderne lejeboliger 

De nye rækkehuse i Søpark Brynet opføres i varierende planløsninger og størrelser, der fordeler sig på to til fem værelser. Boligerne er centreret omkring et lyst og indbydende køkken-alrum, der ligger i åben forlængelse af stuen. Det tidløse køkken er opført med alt i hårde hvidevarer og stilrene elementer. Samtlige rum er opført med gulvvarme og et luftrensende ventilationsanlæg, som sikrer et godt og sundt indeklima i boligerne. 

Boligerne har egen overskuelige for- og baghave, der gør det muligt at nyde hyggelige udendørsstunder med venner og familie. Til boligerne hører egen parkeringsplads samt opbevaringsskur. Der vil desuden blive opført fællesparkeringspladser i boligområdet.

Fællesskab er nøgleordet 

I Søpark Brynet opføres selve boligområdet med grønne udearealer med plads til både ophold og leg. Her vil du kunne møde naboerne til en hyggelig snak, mens nye venskaber kan opstå blandt områdets yngste på legepladsen, der opføres i forbindelse med rækkehusene. De grønne fællesarealer tilgodeser og bevarer områdets oprindelige natur, mikroklima og biodiversitet, og beplantningen består af hjemmehørende arter, der er gode for både naturen og områdets beboere. 

Bo til leje i Glumsø  

Glumsø er beliggende midt i et af de skønneste naturområder på Sjælland, og det er ikke uden grund, at området også kaldes 'Sjællands Grønne Hjerte'. Glumsø er omringet af vidunderlig natur tæt på både skov, idylliske marker og Tystrup-Bavelse søerne. I byen findes også Glumsø Sø, som er et naturskønt område med gode muligheder for både gå- og løbeture.

Vil du vide mere? 

Læs mere om de nye lejeboliger i Søpark Brynet

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²