test

Udlejning er startet i Lysbro

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejligheder i Lysbro Lysningen

1. april 2019

Birch Ejendomme opfører nye lejeboliger i attraktive Lysbro i Silkeborg, hvor 99 lejligheder står klar til indflytning fra 01.09.2020.

De nye udlejningsboliger opføres i Lysbro ved krydset mellem Vestre Ringvej og Kjellerupstien. Området er især populært på grund af de smukke omgivelser tæt ved Ørnsø, Silkeborg Langsø, de populære skovområder, samt den nære beliggenhed til Silkeborg centrum, som kan nås på cykel.

”Lysbro Lysningen er et flot byggeri, der er tro mod de naturlige omgivelser. Med skoven lige udenfor døren er det oplagt at udforske området med lange gå- og løbeture eller benytte nogle af Danmarks mest populære mountainbike ruter,” fortæller Britt Jørgensen, udlejningsansvarlig for de nye lejeboliger i Lysbro Lysningen.

Noget for enhver

Lejlighederne egner sig både til par, børnefamilien og singler, som ønsker en let og vedligeholdelsesfri kvalitetsbolig i naturskønne Silkeborg. 
Og spørger man Britt Jørgensen, er lejeboligerne desuden det oplagte valg for tilflyttere til byen:

”Boligerne er perfekte til dem, som ønsker at lære Silkeborg at kende, inden de køber en bolig i området. Derudover er de også et godt valg for unge par og singler, som ønsker en nem og lækker lejebolig med en god central placering.”

Der opføres i alt 9 forskellige typer af lejelejligheder i både ét og to plan, som fordeler sig på 61 m2 – 146 m2 og med 2-5 værelser. Lejemålene i stueplan vil have direkte adgang til udearealer, mens lejlighederne på 1. sal vil have tilhørende altan.

Først til mølle

Udlejning af lejeboligerne i det populære Lysbro er netop startet og foregår efter først-til-mølle-princippet. Så hvis du vil sikre dig en bolig, er det nu, du skal slå til. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Kontakt

Britt Jørgensen 
bdj@birchgm.dk
93 63 70 78

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Del Nyhed:
housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²