orderPresentation: False

Møllestens Kvarteret

Randers

Lejlighed 3 Værelser 88 m²

E85-3-5 | Blegen 15.3.10

Energivenlig treværelses lejlighed med køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, to værelser, badeværelse og egen altan.

Åbent Hus d. 5. december Læs mere om området

Beskrivelse af boligen

Køkken-alrum og stue
I denne spændende treværelses lejlighed ligger det hvide HTH-køkken i åben forbindelse med stuen, men dog stadig afgrænset via rummets indretning. Dette gør det muligt at trække sig tilbage under madlavningen, men samtidig være med under i samtalerne i stuen. Køkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer. I resten af alrummet er der god plads til spisebord samt sofamøbler, og det store vinduesparti giver et dejligt lysindfald. Fra alrummet er der direkte udgang til egen altan.

Værelser
Boligen er indrettet med to værelser, der ligger side om side. Soveværelset indeholder et enkelt garderobeskab og god plads til en dobbeltseng. Det andet værelse har også et fast skab samt plads til eksempelvis skrivebord og en enkeltseng.

Badeværelse
Fra alrummet er der adgang til boligens skønne badeværelse, som består af bruseniche, toilet, håndvask, skab samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Uderum
Med egen altan er der nem adgang til at nyde en afslappende stund under åben himmel på lune sommerdage.

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke A2018
Indrykket 29.03.2022
Område Møllestens Kvarteret
Husleje
Depositum
A/C vand & varme 250 kr. vand. Varme afregnes direkte med forsyning
Retning Østvendt altan
Etager 3. Sal
Værelser 3
Areal 88 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig Udlejet

Plantegninger

Video: Lejlighed | 3 Værelser | 88 m²

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Hanne Loumand Jørgensen
Udlejningsrådgiver,

Møllestens Kvarteret

+45 54 55 73 20
hlj@birchgm.dk

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²