test

Skægkær

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rækkehuse til leje i Skægkær

Blot 4 kilometer uden for Silkeborg ligger den hyggelige lille by Skægkær. Skægkær og de omkringliggende omgivelser er et yderst attraktivt område i hjertet af naturskønne Midtjylland, som er særligt populært blandt tilflyttere. Her er du omgivet af naturens ro, og samtidig har Skægkær alt du har brug for i hverdagen. Den skønne beliggenhed mellem land og by, gør området meget populært blandt både børnefamilier, par og seniorer.

Tilmeld dig vores interesseliste, hvis du ønsker at være blandt de første til at modtage information om de kommende rækkehuse i Skægkær.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye rækkehuse tæt på Silkeborg

Udover at bo midt i rolige og naturskønne omgivelser, finder du alt, der gør hverdagen nem og bekvem. I Skægkær er der både en velrenommeret skole, en daginstitution med godt ry og gode indkøbsmuligheder alt sammen forbundet af en sikker cykelsti. Den korte afstand til Silkeborg gør, at det er nemt at nå en række større ungdoms- og videregående uddannelser samt en lang række arbejdspladser.

Lejebolig i naturskønne Silkeborg

Med en beliggenhed midt i Midtjyllands naturskønne hjerte, er Skægkær det ideelle sted for dig, der drømmer om at kunne nyde naturen hver eneste dag. Byens beliggenhed i hjertet af Jylland giver de bedste betingelser for at nyde det smukke bakkelandskab og de brede vidder hver eneste dag.

Bo til leje tæt på Silkeborgs pulserende bymidte

Geografisk ligger Skægkær blot 4 kilometer fra Silkeborg, hvor du kan nyde godt af både store skovområder, badesøer og en bymidte med talrige butikker og spisesteder. Silkeborg er desuden kendt for flere årlige events inden for alt lige fra kunst, musik og gastronomi, så her er der rig mulighed for at udfolde sig kulturelt.

En lejebolig med god beliggenhed for pendlere

Skægkær har, foruden nem adgang til Silkeborg, rigtig god infrastruktur til både Herning, Viborg og Aarhus. Med blot to minutters kørsel fra Herningmotorvejen, kan du derfor på kort tid pendle dagligt mellem en række større byer og Mariedalen, og i stedet bruge tiden med det og dem, du holder af.

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²