test

Besøg os til Stort Åbent Hus på søndag

Søndag d. 11. juni kl. 11.00 - 13.00 inviterer vi til Åbent Hus i både Frederica, Horsens og Kolding, hvor vi byder på gratis hotdogs og sodavand. Vi glæder os til at se dig.

feed https://birchejendomme.dk/find-bolig?onlyvacant=1 sch True host birchejendomme.dk

Find dit nye hjem

Uanset om du leder efter en stilren lejlighed eller et moderne rækkehus, vil vi gerne hjælpe dig med at finde dit næste hjem. Vi tilbyder nybyggede lejeboliger i Aarhus, Silkeborg, Randers, Horsens, Viborg, Vejle, Kolding, Fredericia samt i Holbæk og Slagelse.

Bo til leje hos Birch Ejendomme

I Birch Ejendomme bygger vi selv vores lejemål, der både opføres som rækkehuse og lejligheder. Boligerne opføres i lyse og tidløse kvalitetsmaterialer med gulvvarme, ventilationsanlæg, fibernet og alt i hårde hvidevarer.

Som lejer hos Birch Ejendomme er du i trygge hænder – både før, under og efter kontrakten er underskrevet. I Birch Ejendomme lægger vi vægt på en god og personlig dialog med vores lejere, og tilbyder en høj grad af tilgængelighed for både nuværende og potentielle lejere.

28

Certificeringer

Vi har fremsendt 28 projekter til DGNB-certificering og har til og med foråret 2023 modtaget 5 endelige certificeringer. Vi certificerer alle vores fremtidige projekter til DGNB-guld.

5569

Lejeboliger

Så mange lejeboliger har Birch Ejendomme bygget siden starten. Vores lejeboliger inkluderer rækkehuse, både i et og to plan, samt lejligheder.

12

Byer

Hvert år udvikler vi nye, bæredygtighedscertificerede lejeboliger på tværs af Danmark i form af både rækkehuse og lejligheder. Vi har pt. bygget i 12 byer på landsplan.

Nyhed: 22.03.2022

Udlejningen er nu startet af Nørrestrand - Hedvig Billes Top

Naturbyen Nørrestrand - Hedvig Billes Top er et nyt og attraktivt boligområde med central beliggenhed i Horsens. Her er naturen en integreret del af omgivelserne og beboerne del af de store grønne fællesområder.
cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Vores lejere siger

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²