test

Tilflyttere strømmer til Silkeborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Silkeborg oplever rekordhøj befolkningstilvækst

Kilde: Midtjyllands Avis

Silkeborg kommune er mere attraktiv end nogensinde før og har i 2020 kunne byde velkommen til 1462 ekstra indbyggere. Ifølge Midtjyllands Avis svarer det til en befolkningstilvækst på 1,55 procent, hvilket er den næsthøjeste vækst i Danmark i 2020.

Derfor flytter folk til Silkeborg kommune

Silkeborg er et dejligt sted at bo og særligt den unikke natur tiltrækker nye mennesker til området. Silkeborg er kendt som Danmarks Outdoor Hovedstad, og der er rig mulighed for at lufte vandrestøvlerne, løbeskoene, mountainbiken eller kajakken. Derudover gør Silkeborgmotorvejen det hurtigt og let at komme til jobbet eller studiet i både Aarhus og Herning.

Lejeboliger i Silkeborg

Silkeborg kommune har oplevet vækst gennem en årrække, og det kan også mærkes hos Birch Ejendomme. Vi har haft en stor efterspørgsel på vores lejeboliger i Silkeborg, og vi har derfor gang i flere nye projekter. Lige nu har vi ledige lejeboliger i de populære bydele Lysbro, Buskelund-Balle, Skægkær og Eriksborg. Der kommer løbende nye projekter til, så hvis man er interesseret, er det en god idé at skrive sig op på interesselisten.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

Del Nyhed:
housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²