test

Møllestens Kvarteret

Randers

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye og energivenlige lejeboliger udlejes

Vi starter nu udlejningen af de sidste to etaper af de lyse og energivenlige lejligheder i Møllestens Kvarteret i Randers. Med en fantastisk beliggenhed tæt på natur og Randers bymidte er lejeboligerne ideelle for dig, der både ønsker at bo bynært og tæt på naturen.

De arkitekttegnede lejligheder er placeret i et roligt og naturskønt villakvarter tæt på både skole, indkøb, sportsaktiviteter samt offentlig transport. I området er der hele fem daginstitutioner samt tre skoler i nærområdet. Møllestens Kvarteret er derfor et ideelt sted at etablere sig både som børnefamilie, par eller senior. 

Lyse og moderne lejligheder

Med størrelser fra 54 - 106 m2 og planløsninger, der fordeler sig på to til fire værelser, er lejlighederne perfekte for både parret, børnefamilien eller dig, der ønsker at bo selv.

Lejlighedernes køkken-alrum har åben forbindelse til stuen, og her er plads til hyggelige stunder med venner og familie. Fra stuen har du adgang til egen altan eller terrasse, hvorfra du kan nyde solens stråler. Boligerne opføres desuden med store gulv til loft vinduer, som giver et flot, naturligt lysindfald.

Et boligområde der forener natur og byliv

Møllestens Kvarteret ligger tæt ved Gudenåen og Storkeengen, som er et stort, fredet naturområde. Her opføres desuden grønne arealer ved boligerne, der opfordrer til udeliv og fællesskab for beboerne, og på sigt etableres en legeplads til glæde for boligområdets yngre beboere. Samtidig får du en bolig i gåafstand til Randers bymidte, hvor du finder et stort udbud inden for spisesteder, butikker og kultur.

Vil du vide mere?

Læs mere om lejlighederne her

Du er også meget velkommen til at kontakte udlejningsassistent Mia L. Knudsen på tlf. 27 78 09 30 eller på mail mvk@birchgm.dk.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

 

Del Nyhed:
housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²