test

Lysbrolysningen i Silkeborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejligheder i populære Lysbro

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejligheder til leje

Drømmer du om en nyopført og lys lejlighed i det populære Lysbro, er lejlighederne på Lysbrolysningen ideelle for dig. På Lysbrolysningen får du desuden en fuldstændig fantastisk udsigt. Projektet står klar til indflytning.

Naturskøn beliggenhed 

Lysbro grænser op til den smukke Ørnsø, og den populære Almind Sø er blot en kort cykeltur herfra. Du bor ligeledes nær de betagende skovområder, som indbyder til utallige muligheder for at opholde sig i rolige og naturlige omgivelser. 

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bynært og roligt på én gang

Selv om du bor midt i den smukke natur i Silkeborg, er du stadig kun en kort cykeltur fra Silkeborg centrum. Her finder du alt lige fra lækre spisesteder, gode muligheder for shopping og spændende kulturtilbud. 

Nem adgang til motorvejen 

Fra Lysbrolysningen er du, med en placering i udkanten af Lysbro, nær motorvejen og det er dermed nemt at pendle til både Herning og Aarhus. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find jeres nye hjem lige her

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Karin Nyhus
Udlejningsrådgiver,

Lysbrolysningen

93 63 70 62
knh@birchgm.dk

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²